Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne oldu işine mi gelmediherkes konuşsun sen konuşma yaa
Doğru karar vermişsin zaten GK yakında yayından kalkarBen KÇ izledim.
Ne oldu işine mi gelmedi
Doğru karar vermişsin zaten GK yakında yayından kalkar
biz senin dizine laf yapıyomuyuz sende yapamazsın yayından kalkıcak olan kim görücez ilerleyen zamanlarda kçnin günü değiştiğinde hep beraber görücez
Draması da çok iyi asıl draması çok iyiBilmiyorum neden izledim ama hareketli sahneleri güzel cidden ama dram sahnelerinde Ne Münasebet izledim.
Kırgın Çiçekler tutmamış mı oluyorBu dwmek oluyor ki günesin kizlari yaz dizisi olarak gercektende tutmus tebrikler ama paramparca gelince ne olur bilemem muhtemelen paramparca dagitacak hepsini
Çok bir fark yok aslında haftaya ne olduğu anlaşılır.@GunesinOglu he he cok beklersin paramparca dagitacak sizi
@denizz19 yok kc de tutmus da ben zirve bekliyordum ama zirveyi gk almis o yüzden dedim bu engeli iyi gectigi icin gercektende saglammis anlaminda dedim
Totali niye söylemiyonGüneşin Kızları yeni gününe geçer geçmez Kırgın Çiçekler'i zirveden indirmiş büyük tebrikler işte biz buna başarı diyoruz.
Kırgın Çiçekler'e A/B'de 1.71, ABC1'de de 0.78 reyting fark atmışız kıskananlar çatlasın.
Totaldeki farkın ne önemi var geçmişiz işte sizi haddinizi bildirmişiz Kırgın Çiçekler'in bu kadar kolay lokma olacağını düşünmezdim açıkçası.Totali niye söylemiyon
@GunesinOglu ne kiskanacam senin dizilerini be iki haftaya bitecek bak görürsün
bitecek evet ama kç bitecek@GunesinOglu ne kiskanacam senin dizilerini be iki haftaya bitecek bak görürsün
Totaldeki farkın ne önemi var geçmişiz işte sizi haddinizi bildirmişiz Kırgın Çiçekler'in bu kadar kolay lokma olacağını düşünmezdim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?