31 Ağustos 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

biz senin dizine laf yapıyomuyuz sende yapamazsın yayından kalkıcak olan kim görücez ilerleyen zamanlarda kçnin günü değiştiğinde hep beraber görücez

Bu dwmek oluyor ki günesin kizlari yaz dizisi olarak gercektende tutmus tebrikler ama paramparca gelince ne olur bilemem muhtemelen paramparca dagitacak hepsini :D

@GunesinOglu he he cok beklersin paramparca dagitacak sizi :F
@denizz19 yok kc de tutmus da ben zirve bekliyordum ama zirveyi gk almis o yüzden dedim bu engeli iyi gectigi icin gercektende saglammis anlaminda dedim :D

Güneşin Kızları yeni gününe geçer geçmez Kırgın Çiçekler'i zirveden indirmiş büyük tebrikler işte biz buna başarı diyoruz. :A

Kırgın Çiçekler'e A/B'de 1.71, ABC1'de de 0.78 reyting fark atmışız kıskananlar çatlasın. :A

Güneşin Kızları yeni gününe geçer geçmez Kırgın Çiçekler'i zirveden indirmiş büyük tebrikler işte biz buna başarı diyoruz. :A

Kırgın Çiçekler'e A/B'de 1.71, ABC1'de de 0.78 reyting fark atmışız kıskananlar çatlasın. :A
Totali niye söylemiyon :A

Totaldeki farkın ne önemi var geçmişiz işte sizi haddinizi bildirmişiz Kırgın Çiçekler'in bu kadar kolay lokma olacağını düşünmezdim açıkçası. :A

Total'de geçtiysek vah vah.Dün bölümde çok az dram vardı :( İntikam vardı :F

@serhatt adamsın be :A Artık forumda olman lazım şunlara karşı dizimizi savunalım :F