31 Ağustos 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Chealsea-Atletico maçını izledim
Maç abde 1. olabilir

BBEB total'de 6.27 reytingle zirvenin sahibi olmus , abde 4.75 reytingle 2.sirada yer aldi.

CHELSEA - ATLETICO MADRID maci total'de ortalama 5.5 reyting alarak basarili gitmis , abde ortalama 4.8 reyting alarak iyi gitmis.

AFK sezon finali tekrari totalde ve abde 4 reyting alarak mutis gitmis.

reytinglerden çok sıkıldım. yeni sezon başlasın da biraz heyecanlanayım

Arkadaşlar konuyla alakasız ama , hani konu vardı dizilerin sezon boyunca ortalamaları ve sezon finalleri reytingleri o konuyu arıyorumda bulamadım

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Süper Final maçının 1. Yarısı zirvede. Süper Final maçının ilk yarısı 3-0 bitince çoğu kişi 2. yarı izlemeyi bırakmış. Adını Feriha Koydum sezon finali tekrarıyla her iki grupta da 4. olarak başarılı gitmiş. Hababam Sınıfı yine başarılı gitmeyi başarmış.

Totalde Ben Bilmem Eşim Bilir, A/B'de Süper Final maçının 1. Yarısı zirvede. Süper Final maçının ilk yarısı 3-0 bitince çoğu kişi 2. yarı izlemeyi bırakmış. Adını Feriha Koydum sezon finali tekrarıyla her iki grupta da 4. olarak başarılı gitmiş. Hababam Sınıfı yine başarılı gitmeyi başarmış.

çogumu totalde 1 reytıng toplam da ab halkı akıllı maç farka gıdecegını anlayip bir kısmı ferihaya zap yapmıs..

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]61[/TD]
[TD]İKİ DÜNYA ARASINDA[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]19:40:47[/TD]
[TD]20:34:34[/TD]
[TD]00:41:47[/TD]
[TD]1,06[/TD]
[TD]4,15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

o kadar güzel bir bölümdiki bu reytingi haketmedi! İNŞALLAH TNS YLE YÜKSELİŞE GEÇER

- - - Ekleme - - -

reytinglerden çok sıkıldım. yeni sezon başlasın da biraz heyecanlanayım
Dayan Az kaldı

Dizilerin sezon boyunca ortalamalari ve sezon finalleri reytingleri vardi bi konuda , o kunuyu bulabilirmisiniz?

Adini Feriha Koydum her iki grupta da 4 reytingi geçmeyi basarmis.

Ben Bilmem esim bilir dün aksam 15 dakikada bir aciklanan Reytinglerde 9 Reytinge yaklasmisti, Total de 1. AB de 2. olarak yine cok iyi gitmis.

Star Tv de yayinlanan süper kupa macida gercekten cok iyi giderek Kanalini sevindirmis. Bu Reytinglerde bence Arda Turan ve Erme nin de payi var :)

Adini Feriha Koydum dizisinin dün yayinlanan sezon finali tekrari cok iyi giderek iki grubtada 4 Reytingi gecmis, yeni sezon icin bence olumlu sinyal vermis oldu.

TRT1 de yayinlanan Hababam Sinifi aradan kac sene gecerse gecsin, kac defa yayinlanirsa yayinlansin hic eskimiyecegini ve izleyicinin izlemektem bikmayacagini göstermis oldu.