Bu arada İtalya çok iyiydi.Maçtan önce: "Milyon euro prim alan futbolcu cebine bakar, ruhsuz oynar, hırslı olmaz. Bu maçı da kaybederiz"
Kaybedersek: "Ben demiştim" (Ekstra olarak Çağlar'ın bile kalitesi sorgulanır)
Kazanırsak: "Aslansınız lan siz" "İtalya çok iyiydi abi" "Turnuvanın gizli favorisiyiz" "Dünyanın en iyi takımıyız" "Hurraaaaa"
Galler'i yenersek millet yeni farkına varacak bunun. Hâlâ ŞG'nin aldığı maaş tartışıldığı için bunun farkına varamadılar.Bu arada İtalya çok iyiydi.
O mağlubiyet iyi oldu bizim için. Medya gereksiz bir beklentiye sokmuştu. Şimdi herkesin ayağı yere sağlam basıyor. Şenol hoca da konuşmalarında bunu gösteriyor.
Ben hâlâ 2-0 alacağımızı düşünüyorum.
Totem maksatlı bu kez maçı izlemeyeceğim, geçen azıcık ters tepti malumHazırlıklar tamam. Şöyle keyif alacağımız bir maç olur umarım.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Ben Türkiye konularında şans getiriyordum ama yinede açasım yokTotem maksatlı bu kez maçı izlemeyeceğim, geçen azıcık ters tepti malum
Eğer yine kaybedersek bu kez gözler @emreemreu 'ya çevrilir ve benden yük kalkar..
Bu maçı farklı alalım da benden olmadığını gör bakalım.Totem maksatlı bu kez maçı izlemeyeceğim, geçen azıcık ters tepti malum
Eğer yine kaybedersek bu kez gözler @emreemreu 'ya çevrilir ve benden yük kalkar..
Alacağız, inancımız tam.Bu maçı farklı alalım da benden olmadığını gör bakalım.
------
Arkadaki yabancı spiker sesinden bir ben mi rahatsız oldum?
Yine rezaletGörüntü geriden geliyor hocaaa