Türkiye - İtalya | Euro 2020 A Grubu - 1. Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Maç sonucu ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,760
Puanı
1,060
A milli futbol takımımız Euro 2020'deki ilk sınavına çıkıyor. Euro 2020'nin açılış maçı 22.00'da başlayacak.

Maçla ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir. Maç 22.00'da başlayacak.

Bu akşam Yusuf Yazıcı'nın gol atıp kollarını Y yapmama imkanı yok. Oğlan bu maçlar için doğmuş. Şenol Güneş'in hocası olduğu bir takımın yenilme ihtimali var ama ezilme ihtimali yok. Akşama kazanırız veya kaybederiz hiç fark etmez ama ezilmeyeceğimize eminim.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Kazanırsak yapılacak yorumlar:

Türk'ün gücü!
2002 ruhu geri döndü!
Helal olsun bizimkilere!

Kaybedersek yapılacak yorumlar:

Rehavete kapıldık
Çok erken gaza geldik
Şenol Güneş'in maaşı!
Şans ile buraya kadar geldik
Futbolcuların hepsi paranın peşinde zaten
X oynasaydı böyle olmazdı!

Skor yorumcularıyla dalga geçtiğimize göre konumuza dönelim...

Beraberlik bekliyorum diğer iki maç daha önemli. O yüzden ne olursa olsun ilk maçtan ümitsizlik veya şampiyon olacağız havaları iyi değil.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Şampiyon takım ile oynuyor olabiliriz.
Umarım puan alabiliriz

Ya TRT bu turnuvanın reklam gelirlerinden o kadar para alacaksın niye gidip adam akıllı spikerler getirmedin? Bir de çift spiker var bu maçta. Şu işlere dizileriniz kadar önem verseniz keşke.

Çok özlemişim Milli Ortamları...
Garip bir heyecan var içimde...

Yolumuz açık olsun!

Başarılar Ay Yıldız!

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şenol Hoca oyun ezberi olan mevcut kadrodan şaşmamış. Barella ile Jorginho bağlantısını bozup, Spinazzola - Insigne tarafını kısıtlayabilirsek maçı elimizde tutabiliriz.

İçimde İtalya defansının hata yapıp bizim bir gol atacağımız hissi var.

Merih bu maç sinirlerine mutlaka hakim olmalı.

Levent Özçelik daha iyi anlatıyor kesinlikle. Hatta TRT'de anlatanlardan en iyisi. :)

İlk 20 dakika itibari ile henüz bir pozisyon yok. Maç ortada gidiyor. :)

Etkisiziz şu an bence böyle er ya da geç yeriz gibi. Hiç çıkamıyoruz çünkü top oyun İtalyanlarda. Uğurcan'ın da çok güzel kurtarışı oldu az önce.