2021 5. Tur | En Favori Güzel - 3. Grup

hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz. Şimdi sıra 5. Tura geldi.

İkili eleme öncesi ankette yer alan hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

5x99.jpg

Kısaca kurallar:

Eşitlik durumunda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

Leyla Lydia Tuğutlu
Eda Ece
Afra Saraçoğlu
Tuvana Türkay

Beren'e kıysam mı 😱 :A
Bekleyeyim biraz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Afra Saraçoğlu
Tuvana Türkay

Leyla Lydia Tuğutlu
Eda Ece
Afra Saraçoğlu
Tuvana Türkay

Kararımı verdim. Beren hariç hepsi ama aslında normal şartlarda içlerinden biri oyumu almazdı.
Yalnız şu full oy alan isim geçen seferde böyle atak yaptı ama sonra nerdeyse gidiyordu :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kararımı verdim. Beren hariç hepsi ama aslında normal şartlarda içlerinden biri oyumu almazdı.
Yalnız şu full oy alan isim geçen seferde böyle atak yaptı ama sonra nerdeyse gidiyordu :A @Tolstoyevski
Şampiyonlar Ligi gibi bir grup olmuş, hepsi insanın içini hoş eder o yüzden bekleyeceğim bu grupta ama ansızın oy da verebilirim belli olmaz :A

4 tane oy kullanacağımı sanmıyorum ama kullanacak olsam da Tüvana'ya oy vermeyeceğim kesin. Diğerleri muamma şimdilik. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şampiyonlar Ligi gibi bir grup olmuş, hepsi insanın içini hoş eder o yüzden bekleyeceğim bu grupta ama ansızın oy da verebilirim belli olmaz :A

4 tane oy kullanacağımı sanmıyorum ama kullanacak olsam da Tüvana'ya oy vermeyeceğim kesin. Diğerleri muamma şimdilik. :A
Neden? Güzel bulmuyormusun? :A

• Güldürdün
Tam aksine birbirlerinden güzel bulduğum için her birini, direkt oylamak zor geliyor hele şu an kafa bir dünya iken :A Yarın uyku sonrası şarj olmuş kafayla daha iyi değerlendirilir :A
Oy vermeyeceğim kesin dedin o isim için. Ben de ondan sordum :A

• İlginç
Oy vermeyeceğim kesin dedin o isim için. Ben de ondan sordum :A
Ben de neden hemen oy kullanmıyorsun güzel bulmuyor musun bu isimleri manasında anladım bi an bu kafayla :F :A

Hayır o da güzel aslında ama ilk 4'ü kadar değil gibi geliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...