Konu ve Kategorilere "Yok Say" Özelliği Eklendi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Uzun zamandır forumdaki eksiklerimizden bir tanesi konu ve kategorileri yok sayma özelliğimizin olmayışıydı. Bundan böyle forum kategorilerinde veya konularda sağ üstteki "Yok Say" butonunu kullanarak konunun anasayfada sürekli karşınıza çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Tabii bu özelliği kullanmayı çok abartmamanız önerilir. Yoksa bir noktadan sonra forumda kendinizi tamamen yalnız hissedebilirsiniz. :) Sadece asla ilginizi çekmeyen ve çekmeyecek konular için kullanmanız yararlı olacaktır. Üstteki yakında Türkçeleşecek "Ignored" kısmından da yok saydıklarınızı ayrıca görebilirsiniz...

Güzel bir özellik olmuş, şahsen ben kullanmayı düşünmüyorum ama bazı konulara çok sayıda mesaj yazılıyor ve konular ana sayfadan düşmüyor. Bu tarz konulardan rahatsız olanların gayet işine yarar. :A

Güzel özellik. Pek fazla kullanacağımı zannetmiyorum ama takımların genel yorum konusunu ve bir kaç forum oyununu yok sayabilirim. :A
------

ve kullandım, hayırlı olsun. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Zeyno
Onlar az ama öz olarak güzeller bence. :A

Okudum ile Aynen'i özlüyoruz ama, yerleri dolmadı bir türlü :A

20190226_225159-jpg.65304

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Okudum ile Aynen'i özlüyoruz ama, yerleri dolmadı bir türlü :A

20190226_225159-jpg.65304

Ürün yerleştirme uyarısı yapsaymışsın keşke, reklama maruz kaldık. :A @Dosi
Benim meşhur SS :bhr: Diss Savaşları için almıştım zamanında :A 1 sene olmak üzere en son yayınlanalı. Yeni bölümü düşüneyim artık :A

Bu arada yok say güzel bir özellik ama ben hiç kullanmam çünkü sıkıntı yaratacak mesajlara anında müdahale etmem gerekir ve benim gibi detaycı ve analizci birinin her kategori ve konuyu ara sıra kontrol etmesi gerekir :A

Çok iyi bir özellik bence. Keşke konulara isim etiketlemek de yasak olsa. :( Benim ilgimi çekiyorsa zaten o konuya göz atıyorum, ilgimi çekmeyen konularda sürekli bildirim görmek biraz can sıkıcı. :A @bazinga

• Beğendim
Reactions: bazinga