Yeni dizime yorumun bekleniyor. Unuttun mu?Başlık biraz komiğime gitti ondan dolayı güldürdün emojisi attım
Aman olsun kardeşimBaşlık biraz komiğime gitti ondan dolayı güldürdün emojisi attım
Doğum günün kutlu olsun abla nice nice senelere hep beraber inşallah.
Verecek hediye çoktu ama ÖmRü'yü çok seviyorsun sanırım bir de olmazsa olmaz Ferda hediyem var sana.
Ekli dosyayı görüntüle 99780
Ekli dosyayı görüntüle 99781
İnşalah abla.Ben faceden gönderdim hediyemi.İstersen videyoyu komnuya yapıştır abla.@Doğan canım çok teşekkür ederim çok sağol hep birlikte inşAllah @12.Adam @haluk792 @seyfullXh çok tşk ederim çok sağolun ya
------
Yaa bayıldum hediyelerim çok teşekkür ederim
İnşalah abla.Ben faceden gönderdim hediyemi.İstersen videyoyu komnuya yapıştır abla.
Ben bilmiyom abla. Sen yapBen yapamam senin yapman lazım
Mutlu senelere
Doğum günün kutlu olsun @Angelica huzurlu ve mutlu yıllar diliyorum.
Ben bilmiyom abla. Sen yap
Nice mutlu huzurlu ve sağlıklı seneler dilerim. 🥳 @Angelica
Tm abla.Genede olsun hediyemi verdim sana abla.Teşekkür ederim
Çok sağol çok tşk ederim Baron adını gördükçe vadim geliyor aklıma yaa
------
Konunu düzenleme yetkim yok ablam
------
Çok sağol teşekkür ederim hep beraber
Saol kardeşim teşekkürler.Rica ederim.Ablam bana söyledi o yüzden. @Özgür kardeşim ve senin vesilenle öğrendim ablanın doğum gününüDoğum günün kutlu olsun abla, sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu, sağlıklı senelere... 🥳 @Angelica
Ekli dosyayı görüntüle 99785
Ayrıca @Doğan reis kutlama konularını es geçmemeye devam ediyor, eline sağlık.
Rica ederim kardeşim Özgürün yardım severliği @Dosi yardım severliği çok güzel .Sherlock kardeşim senınde yardım severliğin iyi.Aynen onlardan önce düşündüm rica ederim kardeşim.Seni ve herkesi seviyorum.Benim için açtığın konuda da söylediğim gibi reis, düşünmen bile yeter zaten.
@Özgür beyciğim... Yardımseverlik desen var... ✍🏻