- Reaksiyon puanı
- 13,982
- Puanı
- 1,060
Çok sağ ol. Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!Hayırlı olsun @haluk792 🤗
Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!Hayırlı olsun ve kolay gelsin
Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!@haluk792 güzel olmuş
güzeldi polisiye gelmiş gibi @haluk792@BARON男爵 @phoebebuffay @conino @The_Erinch @YıldırıM @EmreCan @Alos @Emre Ozansoy @ömer karataş @hayret bi şey @Angelica @Staran @Gerekli24 @Doğan @Dosi @pompy @Turkuazz @Yiğitt @yigit_00 @Zeyno45 @HeisenBerg @seyfullXh @Afet Güçverir @bazinga @mesmeso61 @Walter White @xBUGRAx @xdragxx @Sylvester @Tolstoyevski @Sherlock @kerem @12.Adam @kerim yavuz @Cervantes @Felon @MayısKralı @offensive @Silinmiş Üye @Mehmetadinn @Crazy Recep @tolgab @Fks14 @Atlass
Çok sağ ol. Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!
Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!
Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!
Bu kısmı yorumlar mısın?güzeldi polisiye gelmiş gibi @haluk792
kaçırılmış olabilir fidye için benim düşüncem buBu kısmı yorumlar mısın?
Her şey bir yıl önce, Aslı'nın ortadan kaybolmasıyla başlamıştı. O gün Aslı ve arkadaşları Doğa, Beste, Ece ve Kübra park yerinde buluşmuşlardı. Aslı tek başına, kız arkadaşlarına ve kendine bir şeyler almak için parkın yakınındaki markete doğru giderken birden ortadan kaybolmuştu.
Bu kısım nasıl?kaçırılmış olabilir fidye için benim düşüncem bu
dramatik @haluk792Bu kısım nasıl?
Bu beş yakın arkadaş eski yıllardan beri en az haftada bir gün bu parkta buluşup, dertleşirlerdi. Aslı'nın ortadan kayboluşuna dört yakın arkadaşı çok üzülmüşlerdi. Aslı'nın annesi Azra Hanım ve babası Bülent Bey bugün çok daha fazla üzüntü içindeydiler. Çünkü bugün kızlarının ortadan kayboluşunun birinci senesiydi. Tam bir yıldır, Aslı bulunamıyordu.
Beğendim genel olarak. Kim çıkacak A merak ettim.Çok sağ ol. Nasıldı ilk bölüm? A diye biri ortaya çıktı!
Sonunda sevdiğin bir tarz. Kısa yorum yapmazsın artık inşallah. Bu dizim zamanında burada ilgi görmedi umarım bu sefer görür siz can üyeler sayesinde. Görecek mi sence?Beğendim genel olarak. Kim çıkacak A merak ettim.
Bu kısmı yorumlar mısın?@haluk792 severek okuduğum hikayende tekrar okumak güzel oldu emeğine sağlık
Doğa Beste Ece ve Kübra ne yaptı ise Aslı da o yüzden kaybolmuş olabilirBu kısmı yorumlar mısın?
Her şey bir yıl önce, Aslı'nın ortadan kaybolmasıyla başlamıştı. O gün Aslı ve arkadaşları Doğa, Beste, Ece ve Kübra park yerinde buluşmuşlardı. Aslı tek başına, kız arkadaşlarına ve kendine bir şeyler almak için parkın yakınındaki markete doğru giderken birden ortadan kaybolmuştu.
Bu kısım nasıl?Doğa Beste Ece ve Kübra ne yaptı ise Aslı da o yüzden kaybolmuş olabilir
Bu kısım nasıl?
Bu beş yakın arkadaş eski yıllardan beri en az haftada bir gün bu parkta buluşup, dertleşirlerdi. Aslı'nın ortadan kayboluşuna dört yakın arkadaşı çok üzülmüşlerdi. Aslı'nın annesi Azra Hanım ve babası Bülent Bey bugün çok daha fazla üzüntü içindeydiler. Çünkü bugün kızlarının ortadan kayboluşunun birinci senesiydi. Tam bir yıldır, Aslı bulunamıyordu.
@The_Erinch @Doğan da gelir şimdi.