- Reaksiyon puanı
- 114,311
- Puanı
- 1,060
15 Ekim 1988 doğumlu ve şu sıralar Fenerbahçe forması giyen dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Mesut Özil, başarıları ile büyük beğeni topluyor.
Her futbolcuya açılmaz zaten yoksa değeri kalmaz az olsun öz olsun Özil olsun Kuru olsun demişler.Konuyu bana çıtlattığın için teşekkürler ama çok abartmayalım dozu ben haftalık 1 açıyorum zaten. Bu arada son foto için @bazinga 'nun profiline girip 'hırsızlık' yapmak zorunda kaldım. Bu foto güzel çünkü
Böyle hırsızlığa can kurban. 😍Konuyu bana çıtlattığın için teşekkürler ama çok abartmayalım dozu ben haftalık 1 açıyorum zaten. Bu arada son foto için @bazinga 'nın profiline girip 'hırsızlık' yapmak zorunda kaldım. Bu foto güzel çünkü
Görseldeki yazıyı görünce ben; Dolce &GabbanaBundan tam 4 sene önce (Ocak 2017) İsveçli bir genç, Göteborg'da bir alışveriş merkezine gidiyor ve orda Özil'i görüyor. 'bu o olabilirmi, daha dün İngiltere'de maçı vardı' demiş ve sonra siyah küpeleri gördüğünde ve Özil biriyle almanca konuşunca hemen yanına fırlamış ve fotoğraf çekmek istemiş.
O genç, yaptığı paylaşımdan sonra gazetede haber oldu ve duygularını anlattı:
@dreamy bak, Göteborg'a kısa GBG deyişimizin kanıtıSvenske Arsenal-supporterns dröm blev sann: "Trodde inte mina ögon"
Det är inte alla som får träffa sin idol. Men för Samuel Kälebo, 18 år, gick den drömmen i uppfyllelse i dag. – Jag trodde inte mina ögon. Mesut Özil, i Göteborwww.aftonbladet.se
Ekli dosyayı görüntüle 98670
Milyonların yeğeni 😍Ekli dosyayı görüntüle 98682
Tarihi anı da bırakalım 💙💛
Ekli dosyayı görüntüle 98683
Bu da dünya tatlısı Edoş😍
Nekadar harika bir foto. Babasıda bakış atmışEkli dosyayı görüntüle 98682
Tarihi anı da bırakalım 💙💛
Ekli dosyayı görüntüle 98683
Bu da dünya tatlısı Edoş😍
Bunu görmedin galiba geldikleri gün
Bal küpü mübarek. 🥰
Her fotosunu biliyorum Türkiye güzeli annesi var gitmiş babasına çekmiş bir deBunu görmedin galiba geldikleri gün
Ekli dosyayı görüntüle 98687
Aykut'un atlayacağını düşünmüyorum.Bunu görmedin galiba geldikleri gün
Ekli dosyayı görüntüle 98687
Demek ki Yengemiz o kadar aşıkmış ki çocukta aşk olduğu adama çekmiş.Ne var bunda ?Her fotosunu biliyorum Türkiye güzeli annesi var gitmiş babasına çekmiş bir de
Her fotosunu biliyorum Türkiye güzeli annesi var gitmiş babasına çekmiş bir de
Ozaman ne diye soruyor kızı mı diyeAykut'un atlayacağını düşünmüyorum.
Cümleyi bir kez daha okur musun? sklgjlksglksjlglsjkgjlksOzaman ne diye soruyor kızı mı diye
Okudum birşey anlamadım.Cümleyi bir kez daha okur musun? sklgjlksglksjlglsjkgjlks
ShshhsjajakCümleyi bir kez daha okur musun? sklgjlksglksjlglsjkgjlks
Zeynep, bende jeton ankesörde sıkıştı kaldı.Ne anlatmak istedi?Shshhsjajak
Tamam jeton şimdi düştü
Yok zaten tatlı. Ondan dolayı değil
Ölene kadar unutmam artıkBundan tam 4 sene önce (Ocak 2017) İsveçli bir genç, Göteborg'da bir alışveriş merkezine gidiyor ve orda Özil'i görüyor. 'bu o olabilirmi, daha dün İngiltere'de maçı vardı' demiş ve sonra siyah küpeleri gördüğünde ve Özil biriyle almanca konuşunca hemen yanına fırlamış ve fotoğraf çekmek istemiş.
O genç, yaptığı paylaşımdan sonra gazetede haber oldu ve duygularını anlattı:
@dreamy bak, Göteborg'a kısa GBG deyişimizin kanıtıSvenske Arsenal-supporterns dröm blev sann: "Trodde inte mina ögon"
Det är inte alla som får träffa sin idol. Men för Samuel Kälebo, 18 år, gick den drömmen i uppfyllelse i dag. – Jag trodde inte mina ögon. Mesut Özil, i Göteborwww.aftonbladet.se
Ekli dosyayı görüntüle 98670