Angelica 60.000'ler Kulübünde:)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
59,628
Puanı
1,060
d74e7aa02bf617cc5b72f73492a90595.jpg

capture-20201106-002937.png

Evet an itibari ile 60 binler kulübündeyim.bu sefer kendi konumu kendim açayım dedim.8 yıldır bu forumdayım geldiğim ilk yıl bu kadar aktif olacağımı bu kadar mesaj yazacağımı hiç düşünmemiştim. bana çok güzel dostluklar ve kardeşler veren bu foruma beni bağlayan rahmetli @china_shangai abimi ve @Doğu saygıyla anıyorum..hep birlikte nice mesajlara inşAllah..

Forumun en duygusal, sevdiği insanlara değer veren, dertlerini dinleyip yardımcı olmayı seven ve Twitter'da bir sürü takipçisi olan, burçlara olan ilgisi ile bilinen ve nerdeyse tüm dizileri severek izleyen ve ':)' emojsine gıcık kapan sevilen üyesi @Angelica nice nice mesajlara 🤗

10 konum varsa bunun 8ini ben açtım. Seninde kendi konunu açman güzel :D

Sıra geldi hediyelerde:
Bu bizim burada Balık burcunun simgesi
fisk.jpg

Bu yorumu çok beğenmiştim:
Ve yine güzel bir şarkı

Forumun en duygusal, sevdiği insanlara değer veren, dertlerini dinleyip yardımcı olmayı seven ve Twitter'da bir sürü takipçisi olan, burçlara olan ilgisi ile bilinen ve nerdeyse tüm dizileri severek izleyen ve ':)' emojsine gıcık kapan sevilen üyesi @Angelica nice nice mesajlara 🤗

10 konum varsa bunun 8ini ben açtım. Seninde kendi konunu açman güzel :D

Sıra geldi hediyelerde:
Bu bizim burada Balık burcunun simgesi
Ekli dosyayı görüntüle 94773

Bu yorumu çok beğenmiştim:
Ve yine güzel bir şarkı

Çok teşekkür ederim konumu açan olurdu ama bu sefer içimden geldi kendim açayım istedim :D çok sağol cnm :D

çok tşk ederim :D
harikasın tebrikler :D
dizim de romanlarım da hep yanımda oldun cok sağ ol :D

her zaman yanında olacağım merak etme :D

Ekli dosyayı görüntüle 94770
Ekli dosyayı görüntüle 94771
Evet an itibari ile 60 binler kulübündeyim.bu sefer kendi konumu kendim açayım dedim.8 yıldır bu forumdayım geldiğim ilk yıl bu kadar aktif olacağımı bu kadar mesaj yazacağımı hiç düşünmemiştim. bana çok güzel dostluklar ve kardeşler veren bu foruma beni bağlayan rahmetli @china_shangai abimi ve @Doğu saygıyla anıyorum..hep birlikte nice mesajlara inşAllah..
gerçekten öldülermı

gerçekten öldülermı

Ölüm konunun yalanı olmaz maalesef ikiside hayatta değil...

ALLAH ARHMET EYLESİN..NERDEN HABER ALDIYSANIZ..

china abi trafik kazası geçirmiş onunla görüşen arkadaşlar söylemişti bize doğuda hastaydı maalesef öyle:(

Ölümsüz üye yazısı dikkatini çekmemiş olabilir.

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Angelica and Doğan
Tebrikler !@Angelica 🍾🎊🎉🎈 an itibariyle altmışbinler kulübüne girmiş bulunmaktasın. Nice mesajların olsun. :A

• Harika
Reactions: Angelica