'Bir Zamanlar Çukurova'da Şok Bir Ayrılık Daha! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bir-zamanlar-cukurova-yilmaz-ugur-g-3XlD.jpg.webp

ATV'nin reyting rekortmeni sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da şok bir ayrılık daha!

Yapımcılığını Tims & B 'nin, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Nazan Kesal'ın yer aldığı dizide Vahide Perçin'in ardından Yılmaz Akkaya karakterine hayat veren Uğur Güneş'in de ayrılacağı öğrenildi.

Sözleşmesi biten oyuncunun 77. bölümde dizi ekibine veda edeceği öğrenildi.

'Bir Zamanlar Çukurova' yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ne olayları vardı ki onların
Sevgili haberleri falan çıktı ya abla.

Birsen Aluntaş'ta haberine şöyle yazmış: "Sözleşmesi biten Güneş'in uzun süredir eski sevgilisi Hilal Altınbilek yüzünden Kerem Alışık'la yaşadığı husumetten dolayı projeden ayrılmak istediği konuşuluyordu."

• İlginç
Reactions: Angelica
Sevgili haberleri falan çıktı ya abla.

Birsen Aluntaş'ta haberine şöyle yazmış: "Sözleşmesi biten Güneş'in uzun süredir eski sevgilisi Hilal Altınbilek yüzünden Kerem Alışık'la yaşadığı husumetten dolayı projeden ayrılmak istediği konuşuluyordu."

Yalanlamışlardı sevgili değiliz demişlerdi demek doğruymuş

Yalanladıkları şeylerin hepsi doğru aslında bazılarının, sadece biraz daha gizlemeye çalışıyorlar bence abla. :A

:A Yani aynen tanıma aşamasındayız söylemeyelim daha diye düşünüyorlar herhalde ama yanlış hatırlamıyorsam uğurla hilalin görüntüsü çıkmıştı

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
:A Yani aynen tanıma aşamasındayız söylemeyelim daha diye düşünüyorlar herhalde ama yanlış hatırlamıyorsam uğurla hilalin görüntüsü çıkmıştı
Onları hatırlamıyorum ben ya. Kerem Alışık ile haberleri çıktığında öğrenmiştim onla sevgili olduklarını. :A

• Beğendim
Reactions: The Barberson
Az önce etiketsiz paylaşmadın mı bunu? :A
Vahide Perçin'e göre bu ayrılık daha kötü çünkü başrol ama zaten Züleyha karakteri ile evlenmesine engel vardı artı eşi ilede kalamazdı artık.
Diziyi elbette etkileyecektir ve diğerlerinin hikayesi bitebilir bu gidişle.
Gidişatı merak ediyorum.
Evet ama sonra muhattabına doğrudan gitsin istedim. :A Neyse Alev Alev ve Mucize Doktor rekabetini izlemek güzel olacak. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi