'Uyanış: Büyük Selçuklu' Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | TRT 1 - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1200px-Logo_of_TRT1_%28T%C3%BCrkiye_Radyo_Televizyon%29.svg.png

TRT 1'in iddialı dizisi 'Uyanış: Büyük Selçuklu'nun yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Akli Film’in üstlendiği dizinin kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Sonant, Sevda Erginci, Cemal Toktaş, İlker Kızmaz ve Mehmet Özgür gibi isimlerin yer aldığı dizi Pazartesi günleri ekrana gelecek.

'Uyanış: Büyük Selçuklu' ilk bölümüyle 28 Eylül Pazartesi 20.00'de TRT 1'de başlıyor!

Hiç kötü görünmüyor fragman. Muhtemelen izlemem çünkü yasak elma izliyorum ama baya uğraşılmış belli.

Hiç kötü görünmüyor fragman. Muhtemelen izlemem çünkü yasak elma izliyorum ama baya uğraşılmış belli.
Doğrusu tanıtımı bende beğendim, merakla beklediğim bir projeydi. Ben hangi gün olursa olsun TV'den takip edemeyecektim zaten. Pazartesi hiç olmaz, çünkü dediğin gibi Yasak Elma var.

• Beğendim
Reactions: Gizmen and Angelica
Fragmanı çok beğendim izlemek istediğim bir işi Sefirin kızı var ya nete kalacak maalesef

• Beğendim
Reactions: Zeyno
  • İlginç
Reactions: Angelica
Çok güzel olmuş fragman, çok çok beğendim. Yönetmen çok güzel iş çıkarmış, görüntüler çok güzel. Pazartesi de uygun gün seçimi bence.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Diriliş'ten daha kaliteli bir yapım olacağı kesin, onun gibi şişirme olmaz umarım... Ekin her zaman harika zaten. :bhr:

Bu sezon tüm dizileri izleyebilmek için 50-60'a bölünmemiz lazım abla. :F

Diriliş şişirme değildi Engin süperdi bir kere :D buda güzele benziyor babam görmüş tanıtımını izleyelimmi güzele benziyor diyordu izleyelim dedim ama o bakar artık :D

Valla aynen öyle :A

Bunlar kafayı yemiş. Bunu kesin olarak internetten izlicem. Keşke Perşembe olsaydı. İzlerdim.