Kırmızı Oda'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,672
Puanı
1,061
20200829_212111.jpg

TV8'in merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda'nın yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Erarslan'ın paylaştığı yapım, önümüzdeki cuma akşamı yayın hayatına başlıyor.

Kırmızı Oda, ilk bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!

• Harika
Reactions: Gizmen
Güzel tarih. Zaten ya Perşembe ya da Cuma olacaktı, Cuma zirve yarışında olacaktır.

Perşembe ya da Cuma olur diyordum. Bence olabilecek en iyi günde başlıyor. :Z

Recai fanları da şimdiden teselli turlarına başlamış biz Total'de iyiyiz bir şey olmaz gibisine. :A Kırmızı Oda'nın Cem Karcı dizisi olması da işi iyice şenlikli yapıyor artık AB'de 1 küsürlere düşer. :Z

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Ekli dosyayı görüntüle 91530

TV8'in merakla beklenen yeni dizisi Kırmızı Oda'nın yayın tarihi belli oldu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaristliğini Banu Kiremitçi Bozkurt'un üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Tülin Özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Halit Özgür Sarı, Ecem Uzun, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Erarslan'ın paylaştığı yapım, önümüzdeki cuma akşamı yayın hayatına başlıyor.

Kırmızı Oda, ilk bölümüyle Cuma 20.00'de TV8'de!
İzlerim ama babil başlayınca internetten takip ederim

Yeni fragman:

İg nin gününde :A
Güzel tarih. Zaten ya Perşembe ya da Cuma olacaktı, Cuma zirve yarışında olacaktır.
Tutması durumunda Babil'e en geç Ocak ayı gibi veda ederiz bence ki tutacağını düşünüyorum.
İyi bir gün izleyeceğiz.

Recai fanları da şimdiden teselli turlarına başlamış biz Total'de iyiyiz bir şey olmaz gibisine. :A Kırmızı Oda'nın Cem Karcı dizisi olması da işi iyice şenlikli yapıyor artık AB'de 1 küsürlere düşer. :Z
O Recai de bitsin artık fanları bile memnun değil diziden

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ben en son hercai nin reytinglerini gördüğümde 3 küsür dü 10. Sırada falandı artık 2 leri görür ilk 10 a giremez :Z:F

Kırmızı Oda konusunda dizi dışında tüm diziler konuşuluyor. :A Diziyi bir izleyelim bakalım hemen tuttu da diğer dizileri bitirdi diyorlar :F

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy