Cihangir Ceyhan 'Alevlerin Ardından' Dizisinde! | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ekran-alintisi-1_1_1_1581059122-400x400.jpg

Cihangir Ceyhan 'Alevlerin Ardından' dizisinde!

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı, kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Cem Bender, Toprak Can Adıgüzel ve Sema Keçik'in yer aldığı dizinin kadrosuna Cihangir Ceyhan dahil oldu.

Netflix dizisinden ülkemize Ay Yapım tarafından uyarlanacak olan dizinin çekimleri Eylül ayında başlayacak.

'Alevlerin Ardında' yakında Show TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Hangi partneri olacak acaba merak ettim.

Edit: Dilan, Rose karakteri olacaksa Cihangir’in kim olacağı belli. Ama Alice olacaksa ya nişanlısı yada onu yangından kurtaran genç olacak. Umarım Hazar, Alice olur.

Son düzenleme:
Dizinin kadın oyuncuları çok iyi ama erkek oyuncuları maalesef beklenti altında kaldı. Umarım iyi bir isim gelir kadroya..

Güzel bir dizi olacak. Fragman verse de artık merakımız bir nebze birazcık azalsa.

Dilan'ın partneri olmak için büyük gösteriyor Victor'u düşününce pek olduramadım açıkçası. Yönetmen ve senaristler çok iyi olsa da dönem yerine günümüz işi olması ve kadronun beklediğim kadar ihtişamlı (Demet Evgar'a rağmen) olmaması beklentilerimi biraz düşürmeye başladı. Keşke bu sezon değil de korona bittikten sonra dönem işi olarak çekilseydi.

Edit: Dilan, Rose karakteri olacaksa Cihangir’in kim olacağı belli. Ama Alice olacaksa ya nişanlısı yada onu yangından kurtaran genç olacak. Umarım Hazar, Alice olur.
Dizinin kadın oyuncuları çok iyi ama erkek oyuncuları maalesef beklenti altında kaldı. Umarım iyi bir isim gelir kadroya..
İlk kare de gelmiş. Afiş çekimi olacak denilmişti ama teaser mı çekiyorlar anlayamadım. (b)

20200827_152139.jpg

Dilan'ın partneri olmak için büyük gösteriyor Victor'u düşününce pek olduramadım açıkçası. Yönetmen ve senaristler çok iyi olsa da dönem yerine günümüz işi olması ve kadronun beklediğim kadar ihtişamlı (Demet Evgar'a rağmen) olmaması beklentilerimi biraz düşürmeye başladı. Keşke bu sezon değil de korona bittikten sonra dönem işi olarak çekilseydi.

İlk kare de gelmiş. Afiş çekimi olacak denilmişti ama teaser mı çekiyorlar anlayamadım. (b)

Ekli dosyayı görüntüle 91430
Teaser büyük ihtimalle. :D

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Çukur da onun olduğu bölümlere gelemedim ama beğenililen oyunculuğu var kimin partneri olacak acaba :D

Ekli dosyayı görüntüle 91430
Günümüzde geçeceği belli olmuş demek ki. Hazar’ın Alice olmasını istiyordum ben ya. :( Demet’in yasak aşk yaşayacağı partneri belli oldu mu?

Kıyafetler fazla da modern sayılmaz. :D

Belki dönem dizisini günümüz şartlarında çekeceklerdir yani Yaprak Dökümü/Aşk-ı Memnu örneklerinde olduğu gibi?
Yani orjinalini izledim ben ama günümüze yakın bir dönemde çekilirse bu dizinin anlamı kalmaz ki ya. Umarım deneme çekimidir. 😂😂😂

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Yani orjinalini izledim ben ama günümüze yakın bir dönemde çekilirse bu dizinin anlamı kalmaz ki ya. Umarım deneme çekimidir. 😂😂😂
Orijinali hakkında fikrim olmadığı için net yorum yapamıyorum ama resimdekilerin giysileri de fazla modern sayılmaz, bilemedim yani. Dönem dizisi olarak kalır umarım. :D

Orijinalini izleme fırsatım olmadığı için soruyorum. :A Berker hangi rolde olacak? (b)
Güzel bir dizi olacak. Fragman verse de artık merakımız bir nebze birazcık azalsa.
Oyuncuların virüs testi tamamlanmadığı için afiş çekimleri vs. ertelenmiş diye duydum, ama tanıtım çekimi yapılır mı ayrı bilmiyorum.
Katılıyorum. Ben de Berker hariç çok iyi bir erkek oyuncu göremedim.
Berker ve Dilan olmasa izlenmez bu dizi. :A

• Beğendim
Reactions: Gizmen