30 ama 50 yaşındaki hali 50 yaşa göre çoook iyi
Çocukluk aşkım her yaşta güzel ve diri
Andropozluk aşkın olmasınÇocukluk aşkım her yaşta güzel ve diri![]()
Yahu benim gençliğimin 10 yas oldugunu ne biliyonAndropozluk aşkın olmasınbu kadın 30 iKEn sen 10 yaşında olamazsın
![]()
Her olgun böyle mihenk taşi olsa keşke50 tabii ki. Ne kadar olgun o kadar iyi.@Forumdash
Güzel ve çirkin kadın yoktur, zengin ve fakir kadın vardır.Her olgun böyle mihenk taşi olsa keşke![]()
Teşbihte hata olmazGüzel ve çirkin kadın yoktur, zengin ve fakir kadın vardır.![]()
Ya bırak kardeşim, 50'li yaşlarındaki halini görsen ağzın açık kalacak, aşık olacaksın, yok diyor "hitap etmiyor bana" falan.30 yaşındaki doğal hali elbette daha güzel bana göre. Ne kadar yapaylık o kadar kötü benim için... Tabii teknoloji ve para günümüz dünyasında yaşlanmayı bu şekilde engelliyor... 50'sinde bu kadar diri durması teknoloji takviyeli de olsa çok ilginç ve takdire şayan... Ama genel olarak benim sima zevkime hitap etmiyor kendisi maalesef...![]()
Benim ağzım açık kalacak... Benim... Hayır zorla Egones'i aktif ettireceksin bana... Yapma bunu işte... Hitap etmiyor diyorsam hitap etmiyordur...Ya bırak kardeşim, 50'li yaşlarındaki halini görsen ağzın açık kalacak, aşık olacaksın, yok diyor "hitap etmiyor bana" falan.![]()