30 Temmuz - 5 Ağustos 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Yalniz bu 25 mesaji bugün bir günde ikiye katladim bu hafta. :A Belki 100'ü gecerim. Ama pazardan sonra yokum malum tatil. :A
Ozaman bu aralar çok yaz ve beni geç lütfen :A:A Gerçi ben nerden baksan en az 200 olur gibi pazarında etkisiyle :A

Tatilin keyfini çıkar. Ben bu sene doya doya zevk ala ala geziyorum valla :Z

Son düzenleme:
Bazı gönüller hep 1.kalır ama bazen bazı gönüller sıfırlanır kalır öyle olmamak en büyük temennim :)
Ne demek istediğini anladım :)
2016'dan beri senle muhabbetim var ve toplama baktığımda en fazla muhabbet ettiğim kişisin ama bir kere bile olsun kalbimi kırmadın üzmedin (konu açmamayı saymazsak :A)
Ay baya yazacaktımda frene basayım :A
kısacası seviliyorsun:bhr:
Söz konusu durumları düşünürsek fena değil. Hatta bu kadar yazmış olmam bile mucize. :A

Yarışma yüzünden daha üst sıralarda olursun diye düşünmüştüm şaşırttın beni. :A @Dosi

Sana da tebrikler. :A @denizz19
E ben hafta başında yoktum ki. Perşembe'den Pazar'a ancak bu kadar oldu :A Haftayada hafif etkisi sürer ama sonra yine durgunluk çöker :A

Ne demek istediğini anladım :)
2016'dan beri senle muhabbetim var ve toplama baktığımda en fazla muhabbet ettiğim kişisin ama bir kere bile olsun kalbimi kırmadın üzmedin (konu açmamayı saymazsak :A)
Ay baya yazacaktımda frene basayım :A
kısacası seviliyorsun:bhr:

E ben hafta başında yoktum ki. Perşembe'den Pazar'a ancak bu kadar oldu :A Haftayada hafif etkisi sürer ama sonra yine durgunluk çöker :A
Güven en büyük kıstas benim için onun kaybedilmesi birçok şeyi de yok ediyor. Neyse ben kendimi biliyorum doğrucu Davut muyum kendimi ispatlamaya gerek duymam :D

O kadar forumdayım, yaza yaza bu kadar mı yazmışım? 😱 Vay be eskiden en yazardık, iki günlük @Bully bile beni geçecekmiş .ss
Bana da az geldi yazdığım mesaj :F Bu hafta biraz kasalım da haftaya üst sıralara tırmanalım bari :A

Kafa dolu olunca yazılmıyor pek, artık eskiyi unut sen avukat bey :A

Ne mutlu bana :bhr:
Bende hem gezilerime ara verdiğim hem de yarışmamdan dolayı biraz gaza basmışım ama yine eski halimden uzak tabi :A Pazar gününden dolayı haftayada biraz olabilir:A (mesaj sayıları bende görünmüyor o ayrı)

@MEnes i geçmişim 😱 okadar söylendik kendini geri çekti birden :A
Ben kendi rekorumu kırmışım. 1 ayda yazacağım mesajı 1 haftada yazmışım. :A İnanılmaazz. :A