Ozaman bu aralar çok yaz ve beni geç lütfenYalniz bu 25 mesaji bugün bir günde ikiye katladim bu hafta.Belki 100'ü gecerim. Ama pazardan sonra yokum malum tatil.
![]()
Tatilin keyfini çıkar. Ben bu sene doya doya zevk ala ala geziyorum valla
Ozaman bu aralar çok yaz ve beni geç lütfenYalniz bu 25 mesaji bugün bir günde ikiye katladim bu hafta.Belki 100'ü gecerim. Ama pazardan sonra yokum malum tatil.
![]()
Kiz Ben de kulaklarım neden ağrıyor diyordum deniz marulu ciyak ciyak susmamis tüm hafta .ss @vadikızı teyzemi de 13 .luge koyarak uğursuz demişsin ona da dikkatimden kaçmadı değil
Bende göremiyorum mesaj sayılarınıKaç mesajla 1.olmuşum ben muhtemelen zaten bu hafta 1.olamam da köyde olduğumdan@Dosi
Bazı gönüller hep 1.kalır ama bazen bazı gönüller sıfırlanır kalır öyle olmamak en büyük temennimBende göremiyorum mesaj sayılarınıSen benim gönlümün birincisisin, bura önemli değil
![]()
![]()
Ne demek istediğini anladımBazı gönüller hep 1.kalır ama bazen bazı gönüller sıfırlanır kalır öyle olmamak en büyük temennim![]()
E ben hafta başında yoktum ki. Perşembe'den Pazar'a ancak bu kadar oldu
Ben göremedim 1000 mi olmuşum
Haruna değil bana ayır vaktini11. mi?
Harun'a vakit ayırmama rağmen fena degil.![]()
Güven en büyük kıstas benim için onun kaybedilmesi birçok şeyi de yok ediyor. Neyse ben kendimi biliyorum doğrucu Davut muyum kendimi ispatlamaya gerek duymamNe demek istediğini anladım
2016'dan beri senle muhabbetim var ve toplama baktığımda en fazla muhabbet ettiğim kişisin ama bir kere bile olsun kalbimi kırmadın üzmedin (konu açmamayı saymazsak)
Ay baya yazacaktımda frene basayım
kısacası seviliyorsun
E ben hafta başında yoktum ki. Perşembe'den Pazar'a ancak bu kadar olduHaftayada hafif etkisi sürer ama sonra yine durgunluk çöker
![]()
Bana da az geldi yazdığım mesajO kadar forumdayım, yaza yaza bu kadar mı yazmışım? 😱 Vay be eskiden en yazardık, iki günlük @Bully bile beni geçecekmiş .ss
Ben yaşlandım artık, eskiden zirveden düşmezdim. Vay be ne günlerdi.Bana da az geldi yazdığım mesajBu hafta biraz kasalım da haftaya üst sıralara tırmanalım bari
Kafa dolu olunca yazılmıyor pek, artık eskiyi unut sen avukat bey![]()
Ben kendi rekorumu kırmışım. 1 ayda yazacağım mesajı 1 haftada yazmışım.Ne mutlu bana
Bende hem gezilerime ara verdiğim hem de yarışmamdan dolayı biraz gaza basmışım ama yine eski halimden uzak tabiPazar gününden dolayı haftayada biraz olabilir
(mesaj sayıları bende görünmüyor o ayrı)
@MEnes i geçmişim 😱 okadar söylendik kendini geri çekti birden![]()