30 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

Valla teorim bana işliyor. Bölüm şimdiye kadarki bölümlerin en güzeli diyebilirim. Ama sonlanmadan emin olamam, bi sonlansın.

EveN post: 1393978' Alıntı:

Valla teorim bana işliyor. Bölüm şimdiye kadarki bölümlerin en güzeli diyebilirim. Ama sonlanmadan emin olamam bi sonlansın.
Bak şuan çok iyi imza attılar. Az ekşın geldi.

O değil de Demet otobüse binecekti Cihan yüzünden taksiye bindi. Boşuna israf.

Oha ben Güneşi Beklerkeni 20 dakika geriden izliyormuşum. 😱😱 Tivibu'da geriye almıştım p**no lafını duymak için öyle kalmış.

- - - Ekleme - - -

Otobüs durağında bekliyordu. Eğer taksiye binecek olsa, arkadaşı gibi şirketin önüne isterdi taksiyi.

Ben geriden izliyormuşum.

Oha ben Güneşi Beklerkeni 20 dakika geriden izliyormuşum. 😱😱 Tivibu'da geriye almıştım p**no lafını duymak için öyle kalmış.

- - - Ekleme - - -

Ben geriden izliyormuşum.
Günün şoku.

Biz sabahtan beri yorumluyoruz ordan da mı bi şey anlamadın. Neyse ki, Barışın rujuna takıldın, nerde olduğunu farketmedin.

Güneşi Beklerken neden gittikçe düşüyor? 😕 Yükselmesi gerekmez mi? Ah SBT TNS`ye güveniyoruz.

GB süper gidiyor.

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1394011' Alıntı:
Güneşi Beklerken neden gittikçe düşüyor? 😕 Yükselmesi gerekmez mi? Ah SBT TNS`ye güveniyoruz.

SBT bazen çok yanlış çıkıyor zaten iyi gidiyordur iyi.

EveN post: 1394008' Alıntı:

Günün şoku.

Biz sabahtan beri yorumluyoruz ordan da mı bi şey anlamadın. Neyse ki Barışın rujuna takıldın nerde olduğunu farketmedin.

Aslında anlamadığım yerler vardı ama isimleri tam bilmiyorum ondan bir şey demedim.

Kubi-Lay post: 1394012' Alıntı:
GB süper gidiyor.

- - - Ekleme - - -

SBT bazen çok yanlış çıkıyor zaten iyi gidiyordur iyi.
İlk defa reklam versin istiyorum. İzleyici sıkılmasın.

Sırasımıyı reklamın en heyecanlı yerde?