30 Temmuz 2013 Salı Reyting Sonuçları

İlla sapıt konuyu Pis Yedili'de tabii ki dediklerin olacak yani okulda esrarcılar şöforler milletvekilleri mi olacak tabii ki yukarıda saydıkların olacak.
:F :F
Bu arada 5. bölüm teorin çöktü. :( Bölüm senaryo olarak o kadar iyi gitmiyor.
Valla teorim bana işliyor. Bölüm şimdiye kadarki bölümlerin en güzeli diyebilirim. Ama sonlanmadan emin olamam, bi sonlansın. :D

EveN post: 1393978' Alıntı:

Valla teorim bana işliyor. Bölüm şimdiye kadarki bölümlerin en güzeli diyebilirim. Ama sonlanmadan emin olamam bi sonlansın. :D
Bak şuan çok iyi imza attılar. Az ekşın geldi.
:F

O değil de Demet otobüse binecekti Cihan yüzünden taksiye bindi. Boşuna israf. :(

Oha ben Güneşi Beklerkeni 20 dakika geriden izliyormuşum. 😱😱 Tivibu'da geriye almıştım p**no lafını duymak için öyle kalmış. :D

- - - Ekleme - - -

Otobüs durağında bekliyordu. Eğer taksiye binecek olsa, arkadaşı gibi şirketin önüne isterdi taksiyi. :D

Ben geriden izliyormuşum. :D

Oha ben Güneşi Beklerkeni 20 dakika geriden izliyormuşum. 😱😱 Tivibu'da geriye almıştım p**no lafını duymak için öyle kalmış. :D

- - - Ekleme - - -

Ben geriden izliyormuşum. :D
Günün şoku. :D

Biz sabahtan beri yorumluyoruz ordan da mı bi şey anlamadın. Neyse ki, Barışın rujuna takıldın, nerde olduğunu farketmedin. :D

Güneşi Beklerken neden gittikçe düşüyor? 😕 Yükselmesi gerekmez mi? Ah SBT TNS`ye güveniyoruz.

GB süper gidiyor.

- - - Ekleme - - -

EveN post: 1394011' Alıntı:
Güneşi Beklerken neden gittikçe düşüyor? 😕 Yükselmesi gerekmez mi? Ah SBT TNS`ye güveniyoruz.

SBT bazen çok yanlış çıkıyor zaten iyi gidiyordur iyi.

EveN post: 1394008' Alıntı:

Günün şoku. :D

Biz sabahtan beri yorumluyoruz ordan da mı bi şey anlamadın. Neyse ki Barışın rujuna takıldın nerde olduğunu farketmedin. :D

Aslında anlamadığım yerler vardı ama isimleri tam bilmiyorum ondan bir şey demedim. :D

Kubi-Lay post: 1394012' Alıntı:
GB süper gidiyor.

- - - Ekleme - - -

SBT bazen çok yanlış çıkıyor zaten iyi gidiyordur iyi.
İlk defa reklam versin istiyorum. İzleyici sıkılmasın. :D