Bugün hangi yapımlar yayınlanacak?
İşte liste;
TRT 1 PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Seksenler (Yerli Dizi - Tekrar)
TRT 1 GECE KUŞAĞI
23.50 Beni Böyle Sev (Yerli Dizi - Tekrar)
STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor (Yerli Sinema - Tekrar)
22.00 Tetikçi (Yabancı Sinema - Tekrar)
STAR TV GECE KUŞAĞI
00.15 İşler Güçler (Yerli Dizi - Tekrar)
ATV PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Kapanmadan Kazan (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)
22.30 Kim Milyoner Olmak İster? (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)
KANAL D PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Güneşi Beklerken (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 5. Bölüm
KANAL D GECE KUŞAĞI
23.15 Şans Kapıda (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)
01.00 Galip Derviş (Yerli Dizi - Tekrar)
FOX TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.15 Kahireli Palas (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 32. Bölüm
20.45 Bir Aşk Hikayesi (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 17. Bölüm
FOX TV GECE KUŞAĞI
00.15 Magazin 90 (Magazin Programı - Canlı)
SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Vizontele Tuuba (Yerli Sinema - Tekrar)
SHOW TV GECE KUŞAĞI
23.30 Deli Yürek (Nostalji Kuşağı) (Yerli Dizi - Tekrar)
SAMANYOLU TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.30 Rambo (Yabancı Sinema - Tekrar)
21.50 Şefkat Tepe (Yerli Dizi - Tekrar)
KANALTÜRK PRİME TİME KUŞAĞI
19.50 A Projesi 2 (Yabancı Sinema - Tekrar)
22.00 Ölüm Emri (Yabancı Sinema - Tekrar)
KANALTÜRK GECE KUŞAĞI
00.10 Transfer Dosyası (Spor Programı - Canlı)
TV8 PRİME TİME KUŞAĞI
21.00 Astronotun Karısı (Yabancı Sinema - Tekrar)
Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ? / İzlediniz ?
Günün Dizileri:
Güneşi Beklerken / Kanal D
5. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.00
CİHAN HOCA OKULDAN ATILIYOR!
Yıllar sonra karşılaşan Demet ve Cihan, çok şaşkındır. Bu durum ikisi için de büyük sürpriz olur. Demet, Cihan’a Cihan da Demet’e ne söyleyeceğini şaşırır. Okulda da durumlar karışıktır. Cem’e yüzünü gözünü dağıttıran Kerem, bunu Cihan Hoca’nın yaptığını iddia eder. Sevim Hanım, Cihan Hoca’yı okuldan göndermek zorunda kalır. Cihan’ı iftiraya uğramaktan çok, kızının ve Tülin’in olaya verdiği tepki üzer. Zeynep ise hemen, Cihan Hoca’yı geri getirmek içim imza kampanyası başlatır. Ancak Kerem tarafından tehdit edilen öğrenciler imza atmaya çekinirler. Masanın bir yanında Zeynep, diğer yanda Kerem’in çetesi kampanyayı baltalamak için beklerler. Zeynep ve kampanyasına destek Barış’tan gelir. İlk imzayı atan Barış, basketbol takımını da gaza getirir. Fakat Barış esas, Can’ı sıkıştırır. Çünkü Kerem’in anlattıklarına inanmamış ve işin arkasında başka bir iş olduğunu anlamıştır. Barış’ın, kendisine inanmadığını anlayan Kerem, onunla çok büyük bir kavga eder. Babası ile Zeynep’in yakınlığını kıskanan Melis, Dilan ile iş birliği yapar. Bir an önce Zeynep’i okuldan göndermeye çalışan Melis, onun geçmişi araştırmaya başlar. Ancak bu araştırma onu hiç beklemediği bir gerçeğe götürecektir. Sedat’ta ise Cihan Hoca’yı temize çıkaracak bir görüntü vardır. Görüntüyü diske kaydeden Sedat, bunun Barış’ın eline geçmesini planlar. Ancak bir yanlışlık sonuncu disk Barış’ın yerine sürpriz bir isimin eline geçer. Cihan Hoca’yı okula geri döndürmek için bir an evvel o diski almak zorundadırlar.
Bir Aşk Hikayesi / Fox TV
17. Bölüm (Yeni Bölüm)
21.00
KORKUT, CANINI YAKMAK İSTEYEN CEYLAN'I DURDURABİLECEK Mİ?
“Ben çocuğumu küçücük bir mezarda bildim... Yaşadığını bilseydim onu asla bırakmazdım. Dünyayı karşıma alır gene bırakmazdım. Şimdi bulmak için her şeyimi vermeye hazırım. Her şeyimi…” Korkut annesinin bu çığlığına ne cevap verecek… Onu affetmeyi başarabilecek mi? Diğer tarafta Ceylan Eda’yla Korkut’un öpüştüğünü gördükten sonra öfkesi giderek artar. Ve Korkut’un canını yakmak için büyük bir hamle yapmaya hazırlanır. Ancak korkut buna izin vermez. Denizin ortasında bir balıkçı teknesinde iki aşık hesaplaşır. “Benden intikam almak istiyorsun. Bu yüzden Tolga’yla evleneceğim diye tutturdun... Sana sadece intikam duygusunu bilen biri olarak söylüyorum. Bu duygu en çok seni bitirecek... Kendinden bile nefret edeceksin... Yapma... ” Ceylan daha ne kadar Korkut’a ve aşkına karşı gelebilir? Sonunda dayanamaz ve kendini bu aşka bırakır. Ancak her ikisinin de hesaplamadığı bir şey vardır. Ceylan ve Korkut bilinmeyene doğru gitmektedir.
YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.
Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
Moderatörün son düzenlenenleri: