- Reaksiyon puanı
- 59,005
- Puanı
- 1,060
Heyt masallah banabunu bekliyordum zaten.
Hastaydim ve tum hafta evde olunca ve forumdada deyim yerindeyse yatip kalktigim icin gayet normalforumda 1 bucuk seneden fazla hayalet gibi gezdigim icin eskiden nasildim bilmiyorum ama 2 ay önce görunur oldugumdan bu yana bu ikinci zirvem.
ilk zirvemi cabalayarak olmustum ama bunun icin hic cabalamadim.
@denizz19 sayesinde bu yükselis oldu![]()
bu hafta ve diger haftada cok yazarim eger kaybolmazsam ama sonra bir sure cok takilamayacagimgerçekten hayalet gibiydin kızz böylesi daha iyi oldu ama hoş sohbetinle iyiki yanımızdasın![]()
bu hafta ve diger haftada cok yazarim eger kaybolmazsam ama sonra bir sure cok takilamayacagim![]()
profilime ugra oku anlarsinniye takılamıcan ne olacak ki o zaman
İkinci kez zirvedesin tebrikler, öteki haftayı da alırsın bence
senin eserinimZirveyi kaybetmişim mesaj sayım da düşmüş doğal olarak. Bu hafta yoğun bir haftaydı ama yine de bayağı yazmışım
Tebrikler @dosimosi iyi çene çalmışsın![]()
evet bencedeİkinci kez zirvedesin tebrikler, öteki haftayı da alırsın bence![]()
birilerine gönderme ama tabiki anlayana 😉Kapak resmindeki sözlerin anlamı ne kime o mesajlar öyle![]()
senin eserinim
evet bencedehaftayada iyi olurum sonra dip yaparim
birilerine gönderme ama tabiki anlayana 😉
kiz her gece girerim ben yine@dosimosi demek iş teklifi aldın forumdan uzak durmana vesile olacak gelde asma yüzü![]()
Öm ye yazan senmisin ? cevap vermem ?banadamı gönderme yapıyon![]()
kiz her gece girerim ben yinesizleri birakmak öyle kolaymi . yanliz bugun bir teklif daha geldi ben bir süre carsamba evde olmayacam full
@denizz19 carsamba gunlerine sonuc koymamaya calis ? ben gece eve gelebilecem
Öm ye yazan senmisin ? cevap vermem ?
kiz her gece girerim ben yinesizleri birakmak öyle kolaymi . yanliz bugun bir teklif daha geldi ben bir süre carsamba evde olmayacam full
@denizz19 carsamba gunlerine sonuc koymamaya calis ? ben gece eve gelebilecem
Öm ye yazan senmisin ? cevap vermem ?
canim benim is yolculuklarim uzun oluyor, o esnada denk gelince messengerde konusuruz konularibizde seni bırakmayız kolay kolay valla yapışırım yakana bırakmam seni
benimde yazdığıma baksaydın keşke tmm sen bilirsin
canim benim is yolculuklarim uzun oluyor, o esnada denk gelince messengerde konusuruz konulari
iyi geceler canisitmm cnm konuşuruz ne zaman istersen konuşuruz 😉
ben çıkıyorum cnm görüşürüz yarın