30 Ocak 2018 Salı Reyting Sonuçları

Replikler ve karşılıklı diyaloglar çok kaliteli. Arada silah patlıyor dediğin her bölüm patlıyor zaten, basit ve sürekli silahların patladığı bir dizi değil Edho. Vadi’de böyleydi aslında, replikler ve diyaloglar orada da çok kaliteliydi. Zaten saf ve ‘dandik’ aksiyona dönünce bitti. Neyse konumuz bu değil.
Ben hem Edho’yu, hem Utc’yi düzenli takip ediyorum, ikisi de sevdiğim diziler. Ancak Edho bariz daha kaliteli Utc’den. Utc’de Merve’yi çıkar, dizi biter, Edho öyle değil. Gelişmeler ve olay örgüsü açısından da önünde bence Utc’nin. Kadın’ı izlemediğim için ona yorum yapmıyorum.

Hadi güldük eğlendik şimdi gerçek sonuçlar gelsin

-İzlediğim dizi düşük alınca kendimi avutma yöntemim-

@Çiğdem- gel kız reytingleri gör de şu hale gel yine

Tebrikler Kadın.
UTC düşünce kozunu oynamış bizim 2 kozumuz daha duruyor.

edhomezartaşı.gif

Seninki psikopatlaşıcak bence.
Orjinal dizide ölen kişinin kim olacağı 2-3 bölümde anlaşılıyordu bizimkiler çaktırmadı hala.

Ben yorumlamasam olmuyormu acep eyi güzelmiş allah sahibine bağışlasın
kız bombelere gel defne samyeli garip in eski eşi olarak istanbullu geline geliyormuş, esma sultana rakip olacak böylece @Çiğdem- de esma sultancı olur içi yana yana
@Forumdash @destere @Dosi

UTC ilk olay sahnesiyle ve bomba fragmanıyla reytingleri alt üst etmiş. Genel olarak bölüm durgundu ama ilk yarım saat sonrasında. Buna rağmen çok iyi gelmiş, mükemmel diziye yakışır oranlar. Tebrikler.

Kadın dizisini izlemesem de desteklediğim bir dizi, onu da çokça tebrik ediyorum. Sevindim ona da.

EDHO çökmüş, 4. sezonu bir daha düşünsünler.

orjinalinin mantığıyla düşünürsek tek kötü erkek yani mehmet ölmeli ama o da son zamanlarda iyi gibi
bakalı msezonun kalanında birileri psikopatlaşır belki
Orijinalinin mantığı diye bir şey yok çünkü orijinali yok. Polis sorguları yüzünden BLL uyarlaması olmuyor.

Orijinalinin mantığı diye bir şey yok çünkü orijinali yok. Polis sorguları yüzünden BLL uyarlaması olmuyor.
ay hoşt basbaya uyarlama ya da araklama bilemiyorum
çocuklar yerine cadolozlar üzerinden gitmeyi uygun görmüşler reyting için sadece

ay hoşt basbaya uyarlama ya da araklama bilemiyorum
çocuklar yerine cadolozlar üzerinden gitmeyi uygun görmüşler reyting için sadece
İşte sen de bilemiyorum diyorsun emin değilsin. Karakterler ve ana konunun alakası bile yok.

İşte sen de bilemiyorum diyorsun emin değilsin. Karakterler ve ana konunun alakası bile yok.
sorgu odası
sosyetik bir semtte 5 kadının üzerine kurulu senaryo
BLL de geçmişte tecavüz sonuncu çocuk; UTC de intihar sonucu çocuk olmaması
dış kapının mandalı gibi duran 5.kadın burada da spor hocası ve saf olanın kocasını çalmış

aman neyse dizi güzel şu anlık senaryoya fok balıkları kaçarsa eleştiririm şimdilik dursun bunlar

Hadi güldük eğlendik şimdi gerçek sonuçlar gelsin
Artık karar ver hükümet kendi kanallarıni mı şişiriyor senin sevdiğin dizilerin rakiplerini mi
))))) sana karşı bi komplo var puhahhahahahaha

Sadece konuşuyorlar zaten dünyanın en boş dizisi

@Çiğdem- gel kız reytingleri gör de şu hale gel yine

Olaylar farklı UTC'de
Ama bence sezon finalinde bir erkek ölecek o kesin.
Aaa hep bu @xemrexxx şom ağızlısı yüzünden Hızır Ali ön planda olucak bu hafta düşecek reytingler demişti bozuk saat gibi