İzleyerek. Geçenlerde de yazmıştım, EDHO radyodan takip edilmesi mümkün olan tek türk dizisi. Sahneleri neredeyse tamamen replikler üzerine kurulu garip bir dizi. Ara sıra da silah patlıyor. Oyunculuklar çok iyi. Özellikle Olgun Şimşek katıldıktan sonra bir çok sahnesini izledim, gerçekten oyunculuklar sağlam, işi de onlar sırtlıyor ama olay örgüsü, gelişmeler fazla basit kalıyor diğer 2 diziye göre. Bunlar da kaliteyi düşürüyor.
Replikler ve karşılıklı diyaloglar çok kaliteli. Arada silah patlıyor dediğin her bölüm patlıyor zaten, basit ve sürekli silahların patladığı bir dizi değil Edho. Vadi’de böyleydi aslında, replikler ve diyaloglar orada da çok kaliteliydi. Zaten saf ve ‘dandik’ aksiyona dönünce bitti. Neyse konumuz bu değil. Ben hem Edho’yu, hem Utc’yi düzenli takip ediyorum, ikisi de sevdiğim diziler. Ancak Edho bariz daha kaliteli Utc’den. Utc’de Merve’yi çıkar, dizi biter, Edho öyle değil. Gelişmeler ve olay örgüsü açısından da önünde bence Utc’nin. Kadın’ı izlemediğim için ona yorum yapmıyorum.