Total'de ve ABC1'de 3 almış AB'de 2 almış.kara ekmek sıralama olarak iyi yerde kac almışki herkes olumsuz yorumlamış? (göremiyorumda sonucları )
Total'de ve ABC1'de 3 almış AB'de 2 almış.kara ekmek sıralama olarak iyi yerde kac almışki herkes olumsuz yorumlamış? (göremiyorumda sonucları )
hmmm ufak düşmüş. ama erken bitmiş dizi haftaya 23.30'a kadar uzarsa yükselir potansiyel var.Total'de ve ABC1'de 3 almış AB'de 2 almış.
Bakalım inşallah yükselir.hmmm ufak düşmüş. ama erken bitmiş dizi haftaya 23.30'a kadar uzarsa yükselir potansiyel var.
Her yükselişin bir düşüşü vardır.Karagül ve Güldür Güldür Show'a tebrikler.
Ben Seda yeni saatinde yükselir deyince @Yiğitt gülmüştün.
27 EVLENECEKSEN GEL SHOW TV 13:02:14 16:03:53 2.30 11.62
Fanlıkla alakası yok objektif baktım sadece. Kadırgalı Seda öyle kolay kolay düşmez merak etme.Her yükselişin bir düşüşü vardır.
Show Tv fanı arkadaşımız kanalını nasıl koruyor öyle.
Yakında düşecektir.
Tabi canım.Fanlıkla alakası yok objektif baktım sadece. Kadırgalı Seda öyle kolay kolay düşmez merak etme.
Yok artık geçen sene sadece ben ve @xBUGRAx izliyorduk programını aksine bittiği için üzülen tek kişi de bendim. 😱Tabi canım.
Geçen yıl Kanal D'deyken sürekli söven Atacan, bu yıl Seda fanfino olmuş.
Cidden mi? 😱Yok artık geçen sene sadece ben ve @xBUGRAx izliyorduk programını aksine bittiği için üzülen tek kişi de bendim. 😱
Totalde 3 abc de 3.69 abde 2.95 almiskara ekmek sıralama olarak iyi yerde kac almışki herkes olumsuz yorumlamış? (göremiyorumda sonucları )