onay iptal haberlerine bakıyorum sık sık daha iptal haberi gelmedi her an herşey olabilirİptal olmuştur bence o. Hiç boş yere sürükleme beni.
onay iptal haberlerine bakıyorum sık sık daha iptal haberi gelmedi her an herşey olabilirİptal olmuştur bence o. Hiç boş yere sürükleme beni.
hayırrr 10 da yedisi bitmiyor yılda 20 dizimden 2 bitiyor genelde oda olsun artık
biteceğini söylemedilerki hatta gelecek sezonun reklamı yapılıyordu resurrection da ?
onay iptal haberlerine bakıyorum sık sık daha iptal haberi gelmedi her an herşey olabilirmilletin 0.3 lük dizileri devam ediyor constantine haydi haydi devam eder
iki dizinde banamı denk geldihayırrr 10 da yedisi bitmiyor yılda 20 dizimden 2 bitiyor genelde oda olsun artık
8 dizimiz ortak vardı 3 ü bitebilir constantine ressurrectin ve forever ama geriye 5 tane daha kalıyor yeter artar bileconstantine kötü durumda1 den aşağı düşmese iyiydi de 0.8 i görmüş
glu glu vak vak bu sezon son muş @xemrexxx öyle söylüyordu sanırım ölse bile cesedi bir sezon bekleyecek ekranda
seninle ortak dizilerimiz bitiyor önümüzdeki sezon için yeni dizilere ortak girişelim yoksa ayrı gayrı düşeceğiz
ucuza geliyordur dizi pek masraf yaptıklarını sanmıyorumOnlar CW dizisidir.
Bence iptal edilmiştir bile. Olmadı seneye hiç yayinlanmadan biter.
3 tane yeni dizi daha bulalım 8 den düşmemeli8 dizimiz ortak vardı 3 ü bitebilir constantine ressurrectin ve forever ama geriye 5 tane daha kalıyor yeter artar bile
onun bitmesini 4 gözle bekliyoruz zaten cnm mümkünse geri dönmesinler
twd yan dizisine başlarız zaten o cepte benceucuza geliyordur dizi pek masraf yaptıklarını sanmıyorumo açıdan bitmeyecektir
3 tane yeni dizi daha bulalım 8 den düşmemelimesela the affair e acilen başlaman lazım
ucuza geliyordur dizi pek masraf yaptıklarını sanmıyorumo açıdan bitmeyecektir
3 tane yeni dizi daha bulalım 8 den düşmemelimesela the affair e acilen başlaman lazım
twd nin yan dizileri kum gibi ortalık fake twd dizileriyle kaynıyoronun bitmesini 4 gözle bekliyoruz zaten cnm mümkünse geri dönmesinler
twd yan dizisine başlarız zaten o cepte bence
malzeme ucuza geliyorda ürettikleri şey elmas değerindeÖyle ucuz dizler izlemiyorum ben zaten.
twd nin yan dizileri kum gibi ortalık fake twd dizileriyle kaynıyorz. nation çakması , the strain yine twd nin çakması , şimdi yeni bir çakma twd daha gelecek ortalığı fok götürüyor
bence farklı bişeye başlayalım
mesela da vinci de fantazik ona başla yine yeni sezonda birlikte bakışarak yorumlaşırız
malzeme ucuza geliyorda ürettikleri şey elmas değerindehele bir zed var bir tarafa bir ton altın koy diğer tarafa zed i koy zed in bulunduğu kefe yere kucağa oturur, altının totosu tavana vurur
nerde teşekür ettiler ben öyle bişey görmedimNeyse boşverde onu yukarıda sana teşekkür ettiler gördün mü.Artık dönersin her hald.
Beğenme tuşu nerde.
nerde teşekür ettiler ben öyle bişey görmedim
üç dakikadır üst tarafta bekliyorum teşekürü geçtim ,hiç selam veren dahi yokÜst tarafa doğru çık bekle.ben gördüm.Teşekkürler Destere diyollardı.
cnm dizilerim çok sezonlu dizilere başlayamam yeni başlayan dizilere başlayabilirim yanı şimdiden beklediğim yeni başlayacak diziler var zaten 4-5 tane falan bekliyorumtwd nin yan dizileri kum gibi ortalık fake twd dizileriyle kaynıyorz. nation çakması , the strain yine twd nin çakması , şimdi yeni bir çakma twd daha gelecek ortalığı fok götürüyor
bence farklı bişeye başlayalım
mesela da vinci de fantazik ona başla yine yeni sezonda birlikte bakışarak yorumlaşırız
malzeme ucuza geliyorda ürettikleri şey elmas değerindehele bir zed var bir tarafa bir ton altın koy diğer tarafa zed i koy zed in bulunduğu kefe yere kucağa oturur, altının totosu tavana vurur
üç dakikadır üst tarafta bekliyorum teşekürü geçtim ,hiç selam veren dahi yok
empire a başlayalım dedim olmaz dedin , galavant a çağırdım cık dedin eye candy dedim nayır nolamaz dedin artık bişey demiyorum hem onlarda hep yepisyeni dizilerdicnm dizilerim çok sezonlu dizilere başlayamam yeni başlayan dizilere başlayabilirim yanı şimdiden beklediğim yeni başlayacak diziler var zaten 4-5 tane falan bekliyorum
bir teşekürle dönmemde? yinede teşekürü görseydik iyi olurdu onu bile göremedikBen gördüm ama.Dönüş yapman için iyi fırsat bence.
ben seni fantastiklere devam ettiricem constantienden sonra cnmempire a başlayalım dedim olmaz dedin , galavant a çağırdım cık dedin eye candy dedim nayır nolamaz dedin artık bişey demiyorum hem onlarda hep yepisyeni dizilerdi
bir teşekürle dönmemde? yinede teşekürü görseydik iyi olurdu onu bile göremedik)
ben şimdi gördüm ama herkese teşeküre etmişler öyle dostlar alışverişte görsün misali teşekürlerin değeri yok ben sandım benim için sadece özel bir teşekür var ??Ben gördüm ama.Dönüş yapman için iyi fırsat bence.
kaç bölüm kalırsa kalsın artık izleyeni yok yanı sıfırı tüketmiş dizin? paspas olmuş millet çiğneyip geçiyorzaten son sezon kalmış 8 bölüm batabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?