30 Ocak 2015 Cuma ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İptal olmuştur bence o. Hiç boş yere sürükleme beni.:(
onay iptal haberlerine bakıyorum sık sık daha iptal haberi gelmedi her an herşey olabilir :) milletin 0.3 lük dizileri devam ediyor constantine haydi haydi devam eder:)

@Çiğdem- constantin bitiyor vay be izledigin ortalama10 dizinin 7 si bitiyor :F
@xemrexxx glu glu vak vak batıyor @destere koş Yetiş Emre yetersiz kaldı :F

Bir zamanlar öyleydi ama sonra kablolu kanallar( HBO , AMC ) atak yapınca gözden düştü :)
hayırrr 10 da yedisi bitmiyor yılda 20 dizimden 2 bitiyor genelde oda olsun artık:F

constantine kötü durumda :) 1 den aşağı düşmese iyiydi de 0.8 i görmüş :)

glu glu vak vak bu sezon son muş @xemrexxx öyle söylüyordu sanırım ölse bile cesedi bir sezon bekleyecek ekranda :)

seninle ortak dizilerimiz bitiyor önümüzdeki sezon için yeni dizilere ortak girişelim yoksa ayrı gayrı düşeceğiz :)
8 dizimiz ortak vardı 3 ü bitebilir constantine ressurrectin ve forever ama geriye 5 tane daha kalıyor yeter artar bile :F:F:F

Onlar CW dizisidir.:F

Bence iptal edilmiştir bile. Olmadı seneye hiç yayinlanmadan biter.:F
ucuza geliyordur dizi pek masraf yaptıklarını sanmıyorum :) o açıdan bitmeyecektir :)

8 dizimiz ortak vardı 3 ü bitebilir constantine ressurrectin ve forever ama geriye 5 tane daha kalıyor yeter artar bile :F:F:F
3 tane yeni dizi daha bulalım 8 den düşmemeli :) mesela the affair e acilen başlaman lazım :)

onun bitmesini 4 gözle bekliyoruz zaten cnm mümkünse geri dönmesinler :A:A

twd yan dizisine başlarız zaten o cepte bence :F:F:F
twd nin yan dizileri kum gibi ortalık fake twd dizileriyle kaynıyor :) z. nation çakması , the strain yine twd nin çakması , şimdi yeni bir çakma twd daha gelecek ortalığı fok götürüyor :)

bence farklı bişeye başlayalım

mesela da vinci de fantazik ona başla yine yeni sezonda birlikte bakışarak yorumlaşırız :)

Öyle ucuz dizler izlemiyorum ben zaten.:F
malzeme ucuza geliyorda ürettikleri şey elmas değerinde :) hele bir zed var bir tarafa bir ton altın koy diğer tarafa zed i koy zed in bulunduğu kefe yere kucağa oturur, altının totosu tavana vurur :)

twd nin yan dizileri kum gibi ortalık fake twd dizileriyle kaynıyor :) z. nation çakması , the strain yine twd nin çakması , şimdi yeni bir çakma twd daha gelecek ortalığı fok götürüyor :)

mesela da vinci de fantazik ona başla yine yeni sezonda birlikte bakışarak yorumlaşırız :)

malzeme ucuza geliyorda ürettikleri şey elmas değerinde :) hele bir zed var bir tarafa bir ton altın koy diğer tarafa zed i koy zed in bulunduğu kefe yere kucağa oturur, altının totosu tavana vurur :)

Neyse boşverde onu yukarıda sana teşekkür ettiler gördün mü.:F Artık dönersin her hald.:Z

Beğenme tuşu nerde.:(

cnm dizilerim çok sezonlu dizilere başlayamam yeni başlayan dizilere başlayabilirim yanı şimdiden beklediğim yeni başlayacak diziler var zaten 4-5 tane falan bekliyorum:F

cnm dizilerim çok sezonlu dizilere başlayamam yeni başlayan dizilere başlayabilirim yanı şimdiden beklediğim yeni başlayacak diziler var zaten 4-5 tane falan bekliyorum:F
empire a başlayalım dedim olmaz dedin , galavant a çağırdım cık dedin eye candy dedim nayır nolamaz dedin artık bişey demiyorum hem onlarda hep yepisyeni dizilerdi :)

Ben gördüm ama.:F Dönüş yapman için iyi fırsat bence.:Z
bir teşekürle dönmemde? yinede teşekürü görseydik iyi olurdu onu bile göremedik :))

empire a başlayalım dedim olmaz dedin , galavant a çağırdım cık dedin eye candy dedim nayır nolamaz dedin artık bişey demiyorum hem onlarda hep yepisyeni dizilerdi :)

bir teşekürle dönmemde? yinede teşekürü görseydik iyi olurdu onu bile göremedik :))
ben seni fantastiklere devam ettiricem constantienden sonra cnm :F:F:F

Ben gördüm ama.:F Dönüş yapman için iyi fırsat bence.:Z
ben şimdi gördüm ama herkese teşeküre etmişler öyle dostlar alışverişte görsün misali teşekürlerin değeri yok ben sandım benim için sadece özel bir teşekür var ??

bir baktım 1940 lardan bu yana foruma girip bir bakıp çıkanlarmı dersin, yolda geçenlermi dersin konu komşu kim var kim yok herkese teşekür gitmiş:) madem öyle olacaktı dünyadaki tüm canlılara teşekür ediyoruz deseler, büyük bir zahmetten kurtulacaklardı :)

zaten son sezon kalmış 8 bölüm batabilir:F
kaç bölüm kalırsa kalsın artık izleyeni yok yanı sıfırı tüketmiş dizin? paspas olmuş millet çiğneyip geçiyor :)