30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 9.54 , 2) STAR: 9.29 , 3) KANALD: 6.33 , 4) TRT SPOR: 2.58 , 5) TRT1: 2.53

Oha pis yedili uçmuş

Oha pis yedili ne yapıyo öyle maç trt 1de neden yayınlanmadı acaba

Pis Yedili Salı olsaydı Totalde zirveyi alırmıydı diye düşünmeden edemedim.

Pis Yedili iyiydi bu akşam reytinglere de yansımış.
Umarım tns'de de yüksek olur...

Valla ailem Pis Yediliye hayran.Her tekrarını dahi izliyorlar tabi bende

- - - Ekleme - - -

Valla ailem Pis Yediliye hayran.Her tekrarını dahi izliyorlar tabi bende

Sbt 2 hafta kuzeyi anlıkta 10'a çıkardı ama tns çok farklıydı.

Valla herkes kötülüyor ama pis yedili kötü falan değil. Bence gayet eğlenceli ve komik.
Denk geldiğimde izlemeye çalışıyorum.

beyler okullar tatil pis yedilinin yükselmesi normal çocuklar yarın erken yatmak zorunda değil tabiki yükselecek aksini düşünmek komik olur

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 11.37 , 2) KANALD: 7.26 , 3) SHOW: 5.83 , 4) SMNYL TV: 2.21 , 5) KNLTRK: 1.29

show tv şimdi havalara uçmuştur muhteşem yüzyılı geçti umarım tnsde de aynı çıkar (yüksek)

arkadaşlar pis yedili şimdi yükselmicekte ne zaman yükselcek sbt falan şaşırmadı okullar tatil unuttunuz mu
bizim küçüklerde pis yedili izliyo hatta bugün bikaç çocuğa sordum pis yedili izlicez falan diyolardı çok normal

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar pis yedili şimdi yükselmicekte ne zaman yükselcek sbt falan şaşırmadı okullar tatil unuttunuz mu
bizim küçüklerde pis yedili izliyo hatta bugün bikaç çocuğa sordum pis yedili izlicez falan diyolardı çok normal

my geçer tabi trt sakarya fırattaki 3 reytingini at my suan 14 reytingdeyiz agalar çocuklar sakarya fıratıdamı izliyor

reytinglerde özetini geçemez