30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya azıcık bakalım tarihte nolmş musti sülo gibi ancak hünkarların yapacağı şekilde sakal bırakmış kendi ordusunu toplamış :)

Ya sen ne diyorsun ? Kanuninin oğlunu öldürdükten sonra neler yaşadığını herkez biliyor Sakal ile ne alakası var her süleyman gibi sakal bırakanın tahtta gözümü oluyor ? Para veripte ordu toplayan Beyazıt olmasın ? İbrahime herşeyi söyleyebilirsin ama Mustafaya söyleyemezsin eğer şuan Osmanlı yok ise bunun temel nedeni Hürremin beceriksiz oğlunu tahta çıkarmasıdır. Bunları anlatmaktan bıktım artık. Biraz araştırma yapmanı öneriyorum ve daha fazla tartışmayacağımı söylüyorum sana emre :)

Ya sen ne diyorsun ? Kanuninin oğlunu öldürdükten sonra neler yaşadığını herkez biliyor Sakal ile ne alakası var her süleyman gibi sakal bırakanın tahtta gözümü oluyor ? Para veripte ordu toplayan Beyazıt olmasın ? İbrahime herşeyi söyleyebilirsin ama Mustafaya söyleyemezsin eğer şuan Osmanlı yok ise bunun temel nedeni Hürremin beceriksiz oğlunu tahta çıkarmasıdır. Bunları anlatmaktan bıktım artık. Biraz araştırma yapmanı öneriyorum ve daha fazla tartışmayacağımı söylüyorum sana emre :)
yeterince baktım ordu mustiyi seçmiş sülonun saltanatına açık tehdit .
osmanlıyı yıkan geri kalmasıdır kendini üstün görmesidir

fb maçı , kuzey güney ve pis yedili , muhteşem yüzyılın özetini geçemezler yine :)

ve büyük risk bitti.

- - - Ekleme - - -

muhteşem yüzyıl özet başladı 19:59 :)

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.94 , 2) KANALD: 4.58 , 3) SMNYL TV: 3.46 , 4) FOX: 3.36 , 5) STAR: 3.35

Muhteşem Yüzyıl'ın özetini sanki ilk kez izliyormuş gibi izliyorum.Çok etkileyici gerçekten.

19:00 - 20:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.94 , 2) KANALD: 4.58 , 3)
SMNYL TV: 3.46 , 4) FOX:
3.36 , 5) STAR: 3.3519:00 - 20:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.94 , 2) KANALD: 4.58 , 3)
SMNYL TV: 3.46 , 4) FOX:
3.36 , 5) STAR: 3.35