Evet unuttum okulların tatil olduğunu 60 aylıklar erken yatmayacak bir de My reklamda olunca yükselmişarkadaşlar pis yedili şimdi yükselmicekte ne zaman yükselcek sbt falan şaşırmadı okullar tatil unuttunuz mubizim küçüklerde pis yedili izliyo hatta bugün bikaç çocuğa sordum pis yedili izlicez falan diyolardı çok normal
- - - Ekleme - - -
arkadaşlar pis yedili şimdi yükselmicekte ne zaman yükselcek sbt falan şaşırmadı okullar tatil unuttunuz mubizim küçüklerde pis yedili izliyo hatta bugün bikaç çocuğa sordum pis yedili izlicez falan diyolardı çok normal[/SIZE]
aga sakarya fıratı çocuklar izlemiyo büyükler izliyo bence tns de olsa my den sonra 2.olurdumy geçer tabi trt sakarya fırattaki 3 reytingini at my suan 14 reytingdeyiz agalar çocuklar sakarya fıratıdamı izliyor
reytinglerde özetini geçemez
Evet unuttum okulların tatil olduğunu 60 aylıklar erken yatmayacak bir de My reklamda olunca yükselmiş
tns reytingleri açıklansın bi pis yedili ab çok kötü totalde de kötü bugun noldu birden 3 reyting artmıs anlamadım okullar tatil oldu diyemi tabi tnsde bukadar yükselmez
aga tabi ondan 2 hafta coşar 15 tatil bitince söner yineçocuklar izliyo zaten
reklam düzenini bozmicaktı yanlış yapmış demekki böyle daha çok kazanacaklarını düşünmüşler vadide o düzende reklam veriyo 2 kez 1 dk lık alıyo bi de ek olarak
geçen internette bi yorum gördüm sinirlendim adamın biri vadi çok reklam veriyo internetten izlicem yazmış lan daha ne yapsın bu adamlar
yok aga bu reklam düzeni yükselmesi lazım ama çocuklar annelerinin elinden bazilari kumandayi kaçırmıs anneleride karne hediyesi vermis baska açıklamasi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?