30 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet unuttum okulların tatil olduğunu 60 aylıklar erken yatmayacak bir de My reklamda olunca yükselmiş
[/B][/COLOR][/FONT]

my geçer tabi trt sakarya fırattaki 3 reytingini at my suan 14 reytingdeyiz agalar çocuklar sakarya fıratıdamı izliyor

reytinglerde özetini geçemez
aga sakarya fıratı çocuklar izlemiyo büyükler izliyo bence tns de olsa my den sonra 2.olurdu
hatta bugün dönercideydim 2 adam konuşurken duydum akşam gidelim mi falan diyodu artık nereye bilemem adam olm akşam sakarya fırat var diyodu normal yani
sakarya fırat tns de olsa sbt de aldığının en fazla 1 aşağısı alır

tns reytingleri açıklansın bi pis yedili ab çok kötü totalde de kötü bugun noldu birden 3 reyting artmıs anlamadım okullar tatil oldu diyemi tabi tnsde bukadar yükselmez

tns reytingleri açıklansın bi pis yedili ab çok kötü totalde de kötü bugun noldu birden 3 reyting artmıs anlamadım okullar tatil oldu diyemi tabi tnsde bukadar yükselmez

aga tabi ondan 2 hafta coşar 15 tatil bitince söner yine
çocuklar izliyo zaten

aga tabi ondan 2 hafta coşar 15 tatil bitince söner yine
çocuklar izliyo zaten

ya vallaha my düserse üzülürüm çok iyidi reklamda az verdi bu çocuklar hep olsun rekabet olur birde my reklamsız izlerim ama haftaya baslar okullar

my çok iyidi 2 reyting düsmüs sbt göre ins tns düsmez ab de pis yedili izlicek insan sayisi 50 yi geçmez

Pis Yedilinin TNS`de A/B`si SBT`deki A/B`si gibi değil. İlk 10`a giriyor TNS`de A/B`de. Bu hafta 4 reytingi görebilir A/B`de.

reklam düzenini bozmicaktı yanlış yapmış demekki böyle daha çok kazanacaklarını düşünmüşler vadide o düzende reklam veriyo 2 kez 1 dk lık alıyo bi de ek olarak
geçen internette bi yorum gördüm sinirlendim adamın biri vadi çok reklam veriyo internetten izlicem yazmış lan daha ne yapsın bu adamlar

bu arada eyvah düsüyorum basladi bakalım o napcak 10 dakka önce basladi

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 7.71 , 2) SHOW: 5.46 , 3) KANALD: 4.13 , 4) SMNYL TV: 3.3 , 5) TRT SPOR: 2.88

yok aga bu reklam düzeni yükselmesi lazım ama çocuklar annelerinin elinden bazilari kumandayi kaçırmıs anneleride karne hediyesi vermis baska açıklamasi olamaz

my 11-12 falan alır totalde
pis yedili 6 yı geçer tns kestiremiyom
kuzey güneyi tam 1 sene sonra biraz izledim çok değişmiş hiç beğenmedim çok ağır ilerliyo zaten o cemreyi görünce sinirleniyom

Muhtesem gecem haftadan 21 dk. önce bitti

My reklamdı heralde maç en yüksek oranını almış birazdan dahada yükselir

pis yedili eylenceli bir dizi kafa dağıtmak için ideal ama tns de bu kadar yüksek çıkmaz bence geçen hafta tnsde 4. olmuştu bu hafta 3. lüğe belki çıkar ab de ilk 10 a girer (tns) keşke tns de anlık veri yayınlasa

MY yarin 14 goremez. Mac var ve PY yukseldi.

Muhtesem gecem haftadan 21 dk. önce bitti

Reklam düzenide çok güzeldi

yok aga bu reklam düzeni yükselmesi lazım ama çocuklar annelerinin elinden bazilari kumandayi kaçırmıs anneleride karne hediyesi vermis baska açıklamasi olamaz

aga geçen haftaya bakma my rekorunu kırmıştı çok önemli bişey olmadıkça o rakamı görmesi zor reklamla fazla alakası yok reklam düzenini değiştirmese yine böyle alırdı düşmezdi

- - - Ekleme - - -

blok reklama mı geçti my
stv dizileri kaldı bi şefkat tepe ekip 1 falan farklı desenler blok yok stv kendi yolunda gidiyo