konusu açılmadımı onun devam edecek diyetatlı intikam devam edicek poyraz bitiyormuş posta yazmış
konusu açılmadımı onun devam edecek diyetatlı intikam devam edicek poyraz bitiyormuş posta yazmış
kanal d anlaşmayı fesh etmiş daha meltem evli kanal değiştirebilirkonusu açılmadımı onun devam edecek diye![]()
ayy bu arada aklıma gelmişken ben sihirli annemin kanal d bölümlerini nereden izleyebilirim cnm ay bir türlü bulamadım hep yeni versionları geliyorkanal d anlaşmayı fesh etmiş daha meltem evli kanal değiştirebilir
kaldırmışlar hepsini ancak kanal d nin sitesinden tabiki 5 milyara ulaşınca korktularayy bu arada aklıma gelmişken ben sihirli annemin kanal d bölümlerini nereden izleyebilirim cnm ay bir türlü bulamadım hep yeni versionları geliyor![]()
aa evet hiç kanal d sitesinden bakmak aklıma gelmemişti buldum tşşk cnm bugün 1.bölüme bir göz atayım özledim vllakaldırmışlar hepsini ancak kanal d nin sitesinden tabiki 5 milyara ulaşınca korktular
o bölümü hatırlıyorum doğum günümde başlamıştı 10 yaşındayken ben 10 yıl sürer zannettim tabikide tmsf ve şu doğuş holding bide starın eski ceosu tarihinde görmediği reytingi gördü resmen kanal d de bile göremedi ben bir an Pelin vadiyi hafta içi hergün saat 12.30 ta yapıcak zannettim o yapardı Sihirli annem okadar reyting alınca hafta içi hergün yaptıaa evet hiç kanal d sitesinden bakmak aklıma gelmemişti buldum tşşk cnm bugün 1.bölüme bir göz atayım özledim vlla
https://www.kanald.com.tr/sihirliannem/1-bolum/2530#/55ddcf28cbbf34147472f592
Turabi sayesindeKertenkele yine eski oranlarına dönmüş.
76 bölümdür var zaten , sanki yeni geldi deTurabi sayesinde![]()
Turabi ilk sezon yoktu bu sezonun başındada yoktu76 bölümdür var zaten , sanki yeni geldi de![]()
76 yı şakasına dedim zatenTurabi ilk sezon yoktu bu sezonun başındada yoktu![]()
Temmuz76 yı şakasına dedim zatenne zaman temelli dönecen sen
![]()