konusu açılmadımı onun devam edecek diyetatlı intikam devam edicek poyraz bitiyormuş posta yazmış
konusu açılmadımı onun devam edecek diyetatlı intikam devam edicek poyraz bitiyormuş posta yazmış
kanal d anlaşmayı fesh etmiş daha meltem evli kanal değiştirebilirkonusu açılmadımı onun devam edecek diye
ayy bu arada aklıma gelmişken ben sihirli annemin kanal d bölümlerini nereden izleyebilirim cnm ay bir türlü bulamadım hep yeni versionları geliyorkanal d anlaşmayı fesh etmiş daha meltem evli kanal değiştirebilir
kaldırmışlar hepsini ancak kanal d nin sitesinden tabiki 5 milyara ulaşınca korktularayy bu arada aklıma gelmişken ben sihirli annemin kanal d bölümlerini nereden izleyebilirim cnm ay bir türlü bulamadım hep yeni versionları geliyor
aa evet hiç kanal d sitesinden bakmak aklıma gelmemişti buldum tşşk cnm bugün 1.bölüme bir göz atayım özledim vllakaldırmışlar hepsini ancak kanal d nin sitesinden tabiki 5 milyara ulaşınca korktular
o bölümü hatırlıyorum doğum günümde başlamıştı 10 yaşındayken ben 10 yıl sürer zannettim tabikide tmsf ve şu doğuş holding bide starın eski ceosu tarihinde görmediği reytingi gördü resmen kanal d de bile göremedi ben bir an Pelin vadiyi hafta içi hergün saat 12.30 ta yapıcak zannettim o yapardı Sihirli annem okadar reyting alınca hafta içi hergün yaptıaa evet hiç kanal d sitesinden bakmak aklıma gelmemişti buldum tşşk cnm bugün 1.bölüme bir göz atayım özledim vlla
https://www.kanald.com.tr/sihirliannem/1-bolum/2530#/55ddcf28cbbf34147472f592
Turabi sayesindeKertenkele yine eski oranlarına dönmüş.
76 bölümdür var zaten , sanki yeni geldi deTurabi sayesinde
Turabi ilk sezon yoktu bu sezonun başındada yoktu76 bölümdür var zaten , sanki yeni geldi de
76 yı şakasına dedim zaten ne zaman temelli dönecen senTurabi ilk sezon yoktu bu sezonun başındada yoktu
Temmuz76 yı şakasına dedim zaten ne zaman temelli dönecen sen