30 Mayıs 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Bully yanlış hamle yaptı Yalan dünya bunun aynısını 31 mayıstan 2 hafta önce Arka sokaklarda yaptı geçen yıl olan cumadan alındı cumartesiye atıldı yalan dünyada perşembey e gidebilir

@Bully yanlış hamle yaptı Yalan dünya bunun aynısını 31 mayıstan 2 hafta önce Arka sokaklarda yaptı geçen yıl olan cumadan alındı cumartesiye atıldı yalan dünyada perşembey e gidebilir
Perşembe'ye Vadi geliyor bir kere. :A

Star Karagül'ü alsa Medcezir Cuma'da kalmaz ama @*YıldırıM* :D
Biliyorum ki:DStarıma yakışır karagül hem reytingleri de artar Medcezir de başka güne gider mesela Cumartesi Ab kıtlığı var cumartesi günleri 10 u geçer:D

Türkiye'nin bir Karagül gerçeği var artık,beni en az Küçük Ağa kadar şaşırtıyor.

TNS müthiş değişiklikler getirdi ekran politikamıza,bu değişim iyi yönde mi şüpheliyim.

@ehsan7000 'in dediği gibi benim izlediklerim de hep az izleniyor(muş!).
Karagül neden şaşırtıyor ki tamam küçük ağa şaşırtsın ama karagül bence gayet iyi bir dizi hem oyuncuları ile hem de konusu ile çok iyi:D

Star bu açgözlülükle Karagül'ü de alır mı alır. :F

karagül netmiş öyle medceziri özeti bile geçmiş 😱 helal olsun :F
yd ağır ab olmuş :A 2.86 dan 5 küsüre :A
beyaz iyi gitmiş
medcezir seneye daha da düşebilir

bu arada kimse yaz geldi de şu bu o dizi düşüyor demesin görüldüğü gibi karagül artıyor :F

Karagül totalde 13 ABC1'de ise 12 reytingi geçerek çok başarılı gitmiş.Dizi A\B grupunda da 10 reytinge yaklaşmış.Tebrikler
Medcezir dünkü durgun bölümüyle ortalama reytingler almış.
Yalan Dünya 2 hafta aranın ardından A\B'de ve ABC1'de gayet iyi reytingler almış.