30 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

kreys aga kızma ama 10 dk senin hatrın için muhteşemi izledim çok yavaş bi dizi acayip sıkıldım ve değiştirmek zorunda kaldım izleyenlere saygımız sonsuz.
sakarya fırat büyük kanllardan birinde olsa 10 reyting alır bence ertan saban katılmış diziye birazdan kanal 7 de kurtlar vadisi final bölümü var hollywood yıldızlarının rol aldığı inanılmaz bölüm izlemenizi tavsiye ederim.

hatice yakaladı nigarı çok kötü oldu pargalı için
)

beyazsoy hiç kaçırmıyor zaten bu kadar ayrıntısına kadar indiğine göre kaçırmaması lazım
)

diziyi izlemeye gerek yok benim gibi bir fragman bir iki zappingle diziyi takip edebilirsin
)))) yani dizi okadar kötü yani. hatice sultan bir yıldır boynuzlanıyor daha yeni anladı
)))))))

muhteşem yüzyıl harikaydi mükemmeldi tns olsa 35 45 reyting alirdi
süper ötesi çekimler harika

muhtesem çakallık yapti geç bitti

- - - Ekleme - - -

diziyi izlemeye gerek yok benim gibi bir fragman bir iki zappingle diziyi takip edebilirsin
)))) yani dizi okadar kötü yani. hatice sultan bir yıldır boynuzlanıyor daha yeni anladı
)))))))

sezon finalinde 56 65 reyting alir kesin

)))))))

kadın nasıl anlasın kocasına güveniyordu takipmi edecek ..

pargalı haklı bence ilk defa benim diyeceğim bir çocuğum olacak diyor bu sultan çocuğu değil benim çocuğum olacak diyor pargalıya hak verdim izlesen demekki hepsini sende anlayacaksın nedenlerini ..
)

ağa kendımden tıksınırım
)) en sevmediğim şey dürüst olmayan anlatımdır. hem tarihi anlatacağım diyecen uyduruk şeyleri izlemek bana göre değil.

bildiğin tarihin uyduruk olmadığını nerden biliyorsun burdada yorum yapılmış gerçek dediğin tarihtede kişisel yorumlar ağırlıkta tarafsız bir tarihimiz yokki istediğin yerden alabilirsin bilgiyi
buyur burdan yak
)

Evet arkadaslar Kanal 7 de Vadi nin tarihi finali baslamak üzere

hiç bir erkek bir yıl kadını anldatamaz bir yerde açık verir. ama muhteşemde herşey olur. ayrıca pragalının mazereti saçma. ikiside kendi çocuğu olacak kimse hatıcenin çocuğunu tahta yer vermez sarayda kimse ıplemez
)))) ama zaten diziyi ızledıysen pragali nıgarı çocuk için birlikte olmadı aşık oldu. pragalının mazereti dizi içinde bile tutarsız

muhtesem izle izlet
)))))))))))))))))))))

dizinin konusu savaş değil aşk istemeyen izlemesin

- - - Ekleme - - -

yolunu bulursa 10 yıl bile aldatır zekası varsa

orayı anlamamışsın işte izlemeden yorum yapınca anlamaman normal .. pargalıyla hatice arasında bir tartışma vardı hatice sen kimsin ben sultanım senin ne hükmün varki ben olmayınca tarzında birşeyler yumurtladı pargalı hatta bir sohbette: annem derdiki, kendi ineğini ve eşini kendi köyünden seç derdi.. diye bir söz söyledi.....haticenin sözlerine içerlediğini belli etti ..

ne kadarda başa geçmeselerde onlar soy olarak sultan çocukları prgalının hükmü yok çocukların yanında ..

o açıdan pargalı boyunduruk altında olmayı sevmiyor özgürce yuva kurmak çocuklarını saray kurallarından uzak yetiştirmek istiyor bu açıdan pargalı haklı tabi dediklerimi anlaman için diziyi izlemen gerekirdi sdece fragmanlar kurtarmıyor ...

ben tarihi kitapları severim demedim ki. tarihi okurken bilirsin yüzde yüz gerçek olmadığı kurgusal taraflar olabileceğini bilirsin. ama muhteşem dürüst değil. kurgusal mi gerçek mi . hem gerçegim dıyecen hem kurgusal anlatacan. bilmediğim duygular içinde yuzmem ve bile bile birilerin beni kandırmasına izin vermem

aynen desterede katiliyorum