muhteşem düşme korkusundan uzadıkça uzuyor ))))))) hala devam ediyor ))) bakalım ne zaman bitecek
sende büyük ilerleme var en azından muhteşemi izliyon
daha önce tam bölüm izlediğim oldugu hatta eleştiri yazmıştım şimdi sonuna baktım sadece. ilerleme değil gerileme var ))))))))))
sende büyük ilerleme var en azından muhteşemi izliyon
beyazsoy hiç kaçırmıyor zaten bu kadar ayrıntısına kadar indiğine göre kaçırmaması lazım )
diziyi izlemeye gerek yok benim gibi bir fragman bir iki zappingle diziyi takip edebilirsin )))) yani dizi okadar kötü yani. hatice sultan bir yıldır boynuzlanıyor daha yeni anladı )))))))
diziyi izlemeye gerek yok benim gibi bir fragman bir iki zappingle diziyi takip edebilirsin )))) yani dizi okadar kötü yani. hatice sultan bir yıldır boynuzlanıyor daha yeni anladı )))))))
muhtesem izlet aga bize katil
ağa kendımden tıksınırım )) en sevmediğim şey dürüst olmayan anlatımdır. hem tarihi anlatacağım diyecen uyduruk şeyleri izlemek bana göre değil.
ağa kendımden tıksınırım )) en sevmediğim şey dürüst olmayan anlatımdır. hem tarihi anlatacağım diyecen uyduruk şeyleri izlemek bana göre değil.
kadın nasıl anlasın kocasına güveniyordu takipmi edecek ..
pargalı haklı bence ilk defa benim diyeceğim bir çocuğum olacak diyor bu sultan çocuğu değil benim çocuğum olacak diyor pargalıya hak verdim izlesen demekki hepsini sende anlayacaksın nedenlerini ..)
hiç bir erkek bir yıl kadını anldatamaz bir yerde açık verir. ama muhteşemde herşey olur. ayrıca pragalının mazereti saçma. ikiside kendi çocuğu olacak kimse hatıcenin çocuğunu tahta yer vermez sarayda kimse ıplemez )))) ama zaten diziyi ızledıysen pragali nıgarı çocuk için birlikte olmadı aşık oldu. pragalının mazereti dizi içinde bile tutarsız
hiç bir erkek bir yıl kadını anldatamaz bir yerde açık verir. ama muhteşemde herşey olur. ayrıca pragalının mazereti saçma. ikiside kendi çocuğu olacak kimse hatıcenin çocuğunu tahta yer vermez sarayda kimse ıplemez )))) ama zaten diziyi ızledıysen pragali nıgarı çocuk için birlikte olmadı aşık oldu. pragalının mazereti dizi içinde bile tutarsız
bildiğin tarihin uyduruk olmadığını nerden biliyorsun burdada yorum yapılmış gerçek dediğin tarihtede kişisel yorumlar ağırlıkta tarafsız bir tarihimiz yokki istediğin yerden alabilirsin bilgiyi buyur burdan yak )
orayı anlamamışsın işte izlemeden yorum yapınca anlamaman normal .. pargalıyla hatice arasında bir tartışma vardı hatice sen kimsin ben sultanım senin ne hükmün varki ben olmayınca tarzında birşeyler yumurtladı pargalı hatta bir sohbette annem derdiki kendi ineğini ve eşini kendi köyünden seç derdi diye bu lafa çok içerled,iğini belli etti ..
ne kadarda başa geçmeselerde onlar soy olarak sultan çocukları prgalının hükmü yok çocukların yanında ..
o açıdan pargalı boyunduruk altında olmayı sevmiyor özgürce yuva kurmak çocuklarını saray kurallarından uzak yetiştirmek istiyor bu açıdan pargalı haklı tabi dediklerimi anlaman için diziyi izlemen gerekirdi sdece fragmanlar kurtarmıyor ...