30 Mart 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

olmasamda dönüşte kimin neyi izlediğini anında çıkarmam mümkün yani olmayışım seni umutlandırmasın
her şartta her şekilde takipteyim
)
Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyim
niye beni buna dönüştürdünüz bugun

Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyim
niye beni buna dönüştürdünüz bugun

ben şu not defterimi bir kontrol edeyim kaç diziyi yaza erteledin kaçını liste yaptın onları sağlam saklamam lazım
hesap günü geldiğinde listedekileri unutmak istemiyorum

ben şu not defterimi bir kontrol edeyim kaç diziyi yaza erteledin kaçını liste yaptın onları sağlam saklamam lazım
hesap günü geldiğinde listedekileri unutmak istemiyorum
Sen zaten bir dizi önerdin şu rakamlı da çok ısrar ettin
onu yaz yeter... HOC ve BlackSails seni bağlamaz. Gerçi black sailsi izliyordun hadi onu da yaz listeye
2 diziden sorumlusun

Sen zaten bir dizi önerdin şu rakamlı da çok ısrar ettin
onu yaz yeter... HOC ve BlackSails seni bağlamaz. Gerçi black sailsi izliyordun hadi onu da yaz listeye
2 diziden sorumlusun
HOC da zaten ısrar etmem kendi terkettiğim diziyi sana niye izlettireyim
ama black sails ve orange (onuda yarım bırakmıştın sanırım
) orphan ı naptın o da yarım kaldı ?

HOC da zaten ısrar etmem kedi terkettiğim diziyi sana niye izlettireyim
ama black sails ve orange (onuda yarım bırakmıştın sanırım
) orphan ı naptın o da yarım kaldı ?
Yok hoc senin listende değil diyorum zaten. Blacksails ve 112263 sende.. Orange'u bilmiyorum ya çok kararsızım. Orphan son sezon sıktı (beni) ama onu evdekılerde izliyor. Devam yani

Yok hoc senin listende değil diyorum zaten. Blacksails ve 112263 sende.. Orange'u bilmiyorum ya çok kararsızım. Orphan son sezon sıktı (beni) ama onu evdekılerde izliyor. Devam yani
dur daha vardı not etmiştim şimdi yanımda değil kara kaplı defterim hemen aklıma gelmiyor isimler

Edirne'ye ne zaman gidiyordun sen.
Bi yine git bakalım sen.
gitsemde dönüşte hangi diziyi ne kadar izlemişsin listeden kaç tanesini eritmişsin anlamayacakmıyım zannediyorsun