Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyimolmasamda dönüşte kimin neyi izlediğini anında çıkarmam mümkün yani olmayışım seni umutlandırmasınher şartta her şekilde takipteyim)
Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyimolmasamda dönüşte kimin neyi izlediğini anında çıkarmam mümkün yani olmayışım seni umutlandırmasınher şartta her şekilde takipteyim)
Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyimniye beni buna dönüştürdünüz bugun
Sen zaten bir dizi önerdin şu rakamlı da çok ısrar ettinben şu not defterimi bir kontrol edeyim kaç diziyi yaza erteledin kaçını liste yaptın onları sağlam saklamam lazımhesap günü geldiğinde listedekileri unutmak istemiyorum
HOC da zaten ısrar etmem kendi terkettiğim diziyi sana niye izlettireyimSen zaten bir dizi önerdin şu rakamlı da çok ısrar ettinonu yaz yeter... HOC ve BlackSails seni bağlamaz. Gerçi black sailsi izliyordun hadi onu da yaz listeye2 diziden sorumlusun
Yok hoc senin listende değil diyorum zaten. Blacksails ve 112263 sende.. Orange'u bilmiyorum ya çok kararsızım. Orphan son sezon sıktı (beni) ama onu evdekılerde izliyor. Devam yaniHOC da zaten ısrar etmem kedi terkettiğim diziyi sana niye izlettireyimama black sails ve orange (onuda yarım bırakmıştın sanırım) orphan ı naptın o da yarım kaldı ?
Edirne'ye ne zaman gidiyordun sen.ben şu not defterimi bir kontrol edeyim kaç diziyi yaza erteledin kaçını liste yaptın onları sağlam saklamam lazımhesap günü geldiğinde listedekileri unutmak istemiyorum
dur daha vardı not etmiştim şimdi yanımda değil kara kaplı defterim hemen aklıma gelmiyor isimlerYok hoc senin listende değil diyorum zaten. Blacksails ve 112263 sende.. Orange'u bilmiyorum ya çok kararsızım. Orphan son sezon sıktı (beni) ama onu evdekılerde izliyor. Devam yani
gitsemde dönüşte hangi diziyi ne kadar izlemişsin listeden kaç tanesini eritmişsin anlamayacakmıyım zannediyorsunEdirne'ye ne zaman gidiyordun sen.Bi yine git bakalım sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?