30 Mart 2016 Çarşamba ABD Reytingleri

olmasamda dönüşte kimin neyi izlediğini anında çıkarmam mümkün yani olmayışım seni umutlandırmasın :) her şartta her şekilde takipteyim :))
Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyim:F niye beni buna dönüştürdünüz bugun:A

Umut bağlamıyorum yazı zehir edicem aksine sevinçliyim:F niye beni buna dönüştürdünüz bugun:A

ben şu not defterimi bir kontrol edeyim kaç diziyi yaza erteledin kaçını liste yaptın onları sağlam saklamam lazım :) hesap günü geldiğinde listedekileri unutmak istemiyorum :)

ben şu not defterimi bir kontrol edeyim kaç diziyi yaza erteledin kaçını liste yaptın onları sağlam saklamam lazım :) hesap günü geldiğinde listedekileri unutmak istemiyorum :)
Sen zaten bir dizi önerdin şu rakamlı da çok ısrar ettin:F onu yaz yeter... HOC ve BlackSails seni bağlamaz. Gerçi black sailsi izliyordun hadi onu da yaz listeye:X 2 diziden sorumlusun:X

Sen zaten bir dizi önerdin şu rakamlı da çok ısrar ettin:F onu yaz yeter... HOC ve BlackSails seni bağlamaz. Gerçi black sailsi izliyordun hadi onu da yaz listeye:X 2 diziden sorumlusun:X
HOC da zaten ısrar etmem kendi terkettiğim diziyi sana niye izlettireyim :) ama black sails ve orange (onuda yarım bırakmıştın sanırım :)) orphan ı naptın o da yarım kaldı ? :)

HOC da zaten ısrar etmem kedi terkettiğim diziyi sana niye izlettireyim :) ama black sails ve orange (onuda yarım bırakmıştın sanırım :)) orphan ı naptın o da yarım kaldı ? :)
Yok hoc senin listende değil diyorum zaten. Blacksails ve 112263 sende.. Orange'u bilmiyorum ya çok kararsızım. Orphan son sezon sıktı (beni) ama onu evdekılerde izliyor. Devam yani :X

Yok hoc senin listende değil diyorum zaten. Blacksails ve 112263 sende.. Orange'u bilmiyorum ya çok kararsızım. Orphan son sezon sıktı (beni) ama onu evdekılerde izliyor. Devam yani :X
dur daha vardı not etmiştim şimdi yanımda değil kara kaplı defterim hemen aklıma gelmiyor isimler :)

Edirne'ye ne zaman gidiyordun sen. :A Bi yine git bakalım sen. :A
gitsemde dönüşte hangi diziyi ne kadar izlemişsin listeden kaç tanesini eritmişsin anlamayacakmıyım zannediyorsun :)