Özet konusunda haklısın ama tekrar bölüm başlayınca ben dahil çoğu kişi kapattı.
yok öyle bişey adamlar yeni bölüm diye tekrarı koymuşlar tabi bu oranları alırlar
Özet konusunda haklısın ama tekrar bölüm başlayınca ben dahil çoğu kişi kapattı.
yok öyle bişey adamlar yeni bölüm diye tekrarı koymuşlar tabi bu oranları alırlartekrar diyip tekrarı yayınlasınlar 5 reyting alamazlar.dizinin ab de geçen hafta aldığı oranda 10.50 falandıhaftaya da 10 alır ab de
Yeni bölüm demediler ki, yeni bölüm yazarken tekrarı yayınladıklarını hayal etmiyorsundur umarım.
yok millet en az yarım saat duurmu çakozlamamıştır, yeni bölüm geçikti diye düşünmüştür. çünkü yeni bölüm fragmanını yayınladılar. yeni bölüm fragmanı yayınlamasalar bu beklenti olmazdı.. o saate yeni bölüm için oturan kesim tuttup yalan dünyada tiye aldıklar hde yi mi izlesin mecbur kanal değiştirmediler.. ama bir kaç zeki insanın çıkıp tv yi yada kanalı kapatmasını beklerdim tek o olmamışÖzet konusunda haklısın ama tekrar bölüm başlayınca ben dahil çoğu kişi kapattı.
yeni bölüm dememiş olabilirler ama tekrar veya kolaj da dememişlersonuçta o gün ve saatte yalan dünya yı izleyenler yeni bölüm var diye izliyolar.haftaya ab de alacağı reyting en fazla 11
Kurtlar Vadisi'nin yayınlanmadığı haftalarda üste "tekrar" diye yazıyorlar mı ?
2 3 haftadir bisi dikkatimi çekio foxtv ab bölümünde çok kötü gidio ilk 20 deniz yıldızı ya girio ya giremiyor ab grubuna hitap etmiyor galba
Kreys ayıp olmazsa günaydın demek istiyorum.
Hep öyle ya Fox'un durumu. Fox Total'de var sadece.Yıllardır durum aynı.
Eve Düşen Yıldırım dizisini kesttt
Bu konuyu bu kadar abartmaya gerek yok. Sonuçta son dakika değişti Yalan Dünya. Kanal D`de fragmanları yayınlayarak bildirmi oldu dizinin gelecek hafta olduğunu. Yani izleyen her kes farkına vardı. 10 reyting Yalan Dünya`nın tekrarının gerçek reytingleri. Eğer yeni bölüm olsaydı en az 13 reyting alırdı
suan aldigi gerçek reytingleri yeni bölüm gibi reyting yeni bölüm yayinlansaydi aynisini alicakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?