30 Mart 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 1 3.6%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 25.0%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 17.9%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Terra Nova (Fox)

Oy: 3 10.7%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 14.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Özet konusunda haklısın ama tekrar bölüm başlayınca ben dahil çoğu kişi kapattı.

yok öyle bişey adamlar yeni bölüm diye tekrarı koymuşlar tabi bu oranları alırlar :D tekrar diyip tekrarı yayınlasınlar 5 reyting alamazlar.dizinin ab de geçen hafta aldığı oranda 10.50 falandı :D haftaya da 10 alır ab de :D

yok öyle bişey adamlar yeni bölüm diye tekrarı koymuşlar tabi bu oranları alırlar :D tekrar diyip tekrarı yayınlasınlar 5 reyting alamazlar.dizinin ab de geçen hafta aldığı oranda 10.50 falandı :D haftaya da 10 alır ab de :D

Yeni bölüm demediler ki, yeni bölüm yazarken tekrarı yayınladıklarını hayal etmiyorsundur umarım. :D

Yeni bölüm demediler ki, yeni bölüm yazarken tekrarı yayınladıklarını hayal etmiyorsundur umarım. :D

yeni bölüm dememiş olabilirler ama tekrar veya kolaj da dememişler :D sonuçta o gün ve saatte yalan dünya yı izleyenler yeni bölüm var diye izliyolar.haftaya ab de alacağı reyting en fazla 11

Özet konusunda haklısın ama tekrar bölüm başlayınca ben dahil çoğu kişi kapattı.
yok millet en az yarım saat duurmu çakozlamamıştır, yeni bölüm geçikti diye düşünmüştür. çünkü yeni bölüm fragmanını yayınladılar. yeni bölüm fragmanı yayınlamasalar bu beklenti olmazdı.. o saate yeni bölüm için oturan kesim tuttup yalan dünyada tiye aldıklar hde yi mi izlesin mecbur kanal değiştirmediler.. ama bir kaç zeki insanın çıkıp tv yi yada kanalı kapatmasını beklerdim tek o olmamış :))))))))))

yeni bölüm dememiş olabilirler ama tekrar veya kolaj da dememişler :D sonuçta o gün ve saatte yalan dünya yı izleyenler yeni bölüm var diye izliyolar.haftaya ab de alacağı reyting en fazla 11

Kurtlar Vadisi'nin yayınlanmadığı haftalarda üste "tekrar" diye yazıyorlar mı ?

2 3 haftadir bisi dikkatimi çekio foxtv ab bölümünde çok kötü gidio ilk 20 deniz yıldızı ya girio ya giremiyor ab grubuna hitap etmiyor galba

2 3 haftadir bisi dikkatimi çekio foxtv ab bölümünde çok kötü gidio ilk 20 deniz yıldızı ya girio ya giremiyor ab grubuna hitap etmiyor galba

Kreys ayıp olmazsa günaydın demek istiyorum. :D

Hep öyle ya Fox'un durumu. Fox Total'de var sadece. :) Yıllardır durum aynı.

Dizi süreleri hala çok uzun, dün gecenin süre şampiyonu 113 dakika ile Hayat Devam Ediyor oldu !

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDİYOR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:37:33[/TD]
[TD]23:06:54[/TD]
[TD]01:53:42[/TD]
[TD]9,40[/TD]
[TD]22,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yalan dünyanın aldığı oranlar normal oranlar abartı yok sbt çoğu yerde katkı yapar ama burda katkı yaptığını sanmıyorum..
komedi filmlerinin tekrarını izlemekte sıkmaz insanı rahat izlenir.. dün hem hde yi hemde afk yı izlemeyenler yeni bölüm yok diye yalan dünyayı bırakıp bu filmlere geçmeyeceklerine göre tekrarını izlemişlerdir.
hde nin aldığı oranı normal karşılıyorum dünkü bölümü öncekilere göre fazla durğundu..
afk her zamanki oranlarda değişen bişey yok
eve düşen yıldırımıda sanırım çoğu kişi benim gibi sırf sarı kızı seyretmek için izliyor:))
beyaz show konukları ilginçse yüksek izlenme oranı alıyor konukları sönükse izlenme oranı düşüyor yani beyazın katkısından çok konukların katkısı var reytinge..

Bu konuyu bu kadar abartmaya gerek yok. Sonuçta son dakika değişti Yalan Dünya. Kanal D`de fragmanları yayınlayarak bildirmi oldu dizinin gelecek hafta olduğunu. Yani izleyen her kes farkına vardı. 10 reyting Yalan Dünya`nın tekrarının gerçek reytingleri. Eğer yeni bölüm olsaydı en az 13 reyting alırdı

Bu konuyu bu kadar abartmaya gerek yok. Sonuçta son dakika değişti Yalan Dünya. Kanal D`de fragmanları yayınlayarak bildirmi oldu dizinin gelecek hafta olduğunu. Yani izleyen her kes farkına vardı. 10 reyting Yalan Dünya`nın tekrarının gerçek reytingleri. Eğer yeni bölüm olsaydı en az 13 reyting alırdı

suan aldigi gerçek reytingleri yeni bölüm gibi reyting yeni bölüm yayinlansaydi aynisini alicakti

bir çocuk sevdim ve eve düşen yıldırım..
Tutmaz diyenlere inat yükselmeye devam et eve düşen yıldırım...yok feriha yüzünden izleniyor...yok çağatay ulusoy konuk oldu diye izlendi..yok bilmem ilk bölümler diye izleniyor...alın size cevap..
tutacak dedim agaa bu dizi o kadar...
bu akşam saat 21-30 da ntvsporda galatasaray bayan voleybol takımına cev kup finalinde başarılar....
kalplerimiz sizlerle filenin dişi aslanları..
arka sıradakiler yepyeni bölümü ile pazar 20 00 de tnt de.

eve düşen yıldırım çok kaliteli ve izlenebilecek bi dizidir..

Moderatörün son düzenlenenleri: