Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Hakikaten ne bu reyting muhabbeti? Paylaşım yasaklarımı geldi?

Bugün geldiyse belki diğer sayflarda paylaşmaz?
Benim instagram sayfama yaklaşık 2 3 hafta önce bir avukat mesaj yazdı paylaşma diye ben de ondan kesmiştim sadece hikayeye atıyordum. Başka sayfaların gönderilerini büyük ihtimalle bir şey var tablo halinde zaten adtvanaliz diye bir sayfa payalaşıyor başka yok. Diğer sayfalar da böyle dizi dizi paylaşıyor. Herkes uçankuştan alıyordu tabloyu o bügün kesince herkes kaldı.

Reactions: Dosi
Bir ara @denizz19 'a da öyle bir şey olmuştu.
İlginç. O sadece dizileri paylaşıyordu ama.
Yine başladılar demek ki

Reactions: Gerekli24
Bir ara @denizz19 'a da öyle bir şey olmuştu.
İlginç. O sadece dizileri paylaşıyordu ama.
Yine başladılar demek ki
Evet açıkçası pek güvenmedim dmden sahte profille mesaj atınca ama sonra avukat olduğuna dair belge falan attı ben de riske etmedim kendimi

Boykot yiyen TV8 dün akşam Total de aynı rating oranını alarak bir sıra yükselerek...Boykotdan yoğunca etkilendi....
Dağ; dağa küsmüş..Dağın haberi yok.

İyi Akşamlar.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Desene bana sadece bir kaç kısa video izlemek düştü

Böyle bir bölüme bu oranı alkışlamak gerek
Bzç ile beraber ekranlardaki en istikrarlı dizi şu an. Biri 4 sezondur diğeri 3 sezondur 0 reyting kaybıyla ilerliyor. Dram dizilerinde zor görülen bir olay.

Bzç ile beraber ekranlardaki en istikrarlı dizi şu an. Biri 4 sezondur diğeri 3 sezondur 0 reyting kaybıyla ilerliyor. Dram dizilerinde zor görülen bir olay.
İkiside izlediğim diziler
BZÇ son bölüme pek bakmadım sıkıcı geldi ama reytingler ortada

Yılmaz karakteri çıksında hep aynı olaylar izlemekten kurtulalım o dizide

Reactions: phoebebuffay
İkiside izlediğim diziler
BZÇ son bölüme pek bakmadım sıkıcı geldi ama reytingler ortada

Yılmaz karakteri çıksında hep aynı olaylar izlemekten kurtulalım o dizide
Yorumlarda genelde eleştiri görüyorum ama dizinin reytingi sürekli yükseliyor. Şaşırarak takip ediyorum reytinglerini.

Yorumlarda genelde eleştiri görüyorum ama dizinin reytingi sürekli yükseliyor. Şaşırarak takip ediyorum reytinglerini.
Özellikle bu ikisi için aynı şey geçerli gerçekten. Şaşırıyorum. Vahide Perçin gidince dip yapar denildi, aksine her hafta üstüne katıyor
Yasak Elma'nında olayı aynı

Reactions: phoebebuffay
AB'de uzun zaman sonra Pazartesi günü bu kadar düşük aldı.
Vallahi yeri geliyor Total önemli oluyor... Yeri geliyor AB ... Kime göre,neye göre tartışılır.
O nedenle ben çokta birşeylerin değişeceğini düşünmüyorum.