Twitterda da var diye biliyorum en azından dizi reytinglerine ulaşılıyor ama tam liste paylaşan uçankuş da bugün paylaşmadı oranları
Uçankuş üzdü işte, hayır oranları öğrenmemizin kime ne zararı var bi' anlayabilsem...
Twitterda da var diye biliyorum en azından dizi reytinglerine ulaşılıyor ama tam liste paylaşan uçankuş da bugün paylaşmadı oranları
Uçankuş üzdü işte, hayır oranları öğrenmemizin kime ne zararı var bi' anlayabilsem...
Benim instagram sayfama yaklaşık 2 3 hafta önce bir avukat mesaj yazdı paylaşma diye ben de ondan kesmiştim sadece hikayeye atıyordum. Başka sayfaların gönderilerini büyük ihtimalle bir şey var tablo halinde zaten adtvanaliz diye bir sayfa payalaşıyor başka yok. Diğer sayfalar da böyle dizi dizi paylaşıyor. Herkes uçankuştan alıyordu tabloyu o bügün kesince herkes kaldı.Hakikaten ne bu reyting muhabbeti? Paylaşım yasaklarımı geldi?
Bugün geldiyse belki diğer sayflarda paylaşmaz?
Bir ara @denizz19 'a da öyle bir şey olmuştu.Benim instagram sayfama yaklaşık 2 3 hafta önce bir avukat mesaj yazdı paylaşma diye ben de ondan kesmiştim sadece hikayeye atıyordum. Başka sayfaların gönderilerini büyük ihtimalle bir şey var tablo halinde zaten adtvanaliz diye bir sayfa payalaşıyor başka yok. Diğer sayfalar da böyle dizi dizi paylaşıyor. Herkes uçankuştan alıyordu tabloyu o bügün kesince herkes kaldı.
Evet açıkçası pek güvenmedim dmden sahte profille mesaj atınca ama sonra avukat olduğuna dair belge falan attı ben de riske etmedim kendimiBir ara @denizz19 'a da öyle bir şey olmuştu.
İlginç. O sadece dizileri paylaşıyordu ama.
Yine başladılar demek ki
👏👏👏Boykot yiyen TV8 dün akşam Total de aynı rating oranını alarak bir sıra yükselerek...Boykotdan yoğunca etkilendi....
Dağ; dağa küsmüş..Dağın haberi yok.
İyi Akşamlar.
Birtane site var;Evet açıkçası pek güvenmedim dmden sahte profille mesaj atınca ama sonra avukat olduğuna dair belge falan attı ben de riske etmedim kendimi
Bzç ile beraber ekranlardaki en istikrarlı dizi şu an. Biri 4 sezondur diğeri 3 sezondur 0 reyting kaybıyla ilerliyor. Dram dizilerinde zor görülen bir olay.Desene bana sadece bir kaç kısa video izlemek düştü
Böyle bir bölüme bu oranı alkışlamak gerek
İkiside izlediğim diziler BZÇ son bölüme pek bakmadım sıkıcı geldi ama reytingler ortadaBzç ile beraber ekranlardaki en istikrarlı dizi şu an. Biri 4 sezondur diğeri 3 sezondur 0 reyting kaybıyla ilerliyor. Dram dizilerinde zor görülen bir olay.
Yorumlarda genelde eleştiri görüyorum ama dizinin reytingi sürekli yükseliyor. Şaşırarak takip ediyorum reytinglerini.İkiside izlediğim diziler BZÇ son bölüme pek bakmadım sıkıcı geldi ama reytingler ortada
Yılmaz karakteri çıksında hep aynı olaylar izlemekten kurtulalım o dizide
AB'de uzun zaman sonra Pazartesi günü bu kadar düşük aldı.Boykot yiyen TV8 dün akşam Total de aynı rating oranını alarak bir sıra yükselerek...Boykotdan yoğunca etkilendi....
Dağ; dağa küsmüş..Dağın haberi yok.
İyi Akşamlar.
Özellikle bu ikisi için aynı şey geçerli gerçekten. Şaşırıyorum. Vahide Perçin gidince dip yapar denildi, aksine her hafta üstüne katıyor Yasak Elma'nında olayı aynıYorumlarda genelde eleştiri görüyorum ama dizinin reytingi sürekli yükseliyor. Şaşırarak takip ediyorum reytinglerini.
Adtvanaliz büyük ihtimalleBirtane site var;
Hiçbir yasal dayanağı yok; paylaşmaya devam edecez diye yazmış.
@Emre Ozansoy sayesinde bulduk.
Vallahi yeri geliyor Total önemli oluyor... Yeri geliyor AB ... Kime göre,neye göre tartışılır.AB'de uzun zaman sonra Pazartesi günü bu kadar düşük aldı.