TRT BAYA HEYCANLIYDI DAHADA YUKSELDİ VALLA.YASAK ELMA DA KORUSUN ORANLARINI YASAK ELMADA İYİ FİZİAynen, Total'i geri adlı. Yasak Elma oran kaybetmedi. Senin dizi fazla yükseldi
TRT BAYA HEYCANLIYDI DAHADA YUKSELDİ VALLA.YASAK ELMA DA KORUSUN ORANLARINI YASAK ELMADA İYİ FİZİAynen, Total'i geri adlı. Yasak Elma oran kaybetmedi. Senin dizi fazla yükseldi
Kısıtlama almış olabilir dizi reytinglerini biliyoruz en azından adtv analiz diye bir sayfa var o paylaşmış tablo halinde.Artık UçanKuş Tv reytingleri vermiyor...Şaka gibi
İzleme, bölümdeki tek heyecanlı sahne fragmanda verdikleri ne yaptığınızı biliyorum sahnesiydi. O da son sahne zaten.Ben diziden soğudukça dizi harika gidiyor
@phoebebuffay yorumun iç açıcı değildi. İzleyeyim mi bu bölümü?
https://twitter.com/x/status/1333668073476329472
Desene bana sadece bir kaç kısa video izlemek düştüİzleme, bölümdeki tek heyecanlı sahne fragmanda verdikleri ne yaptığınızı biliyorum sahnesiydi. O da son sahne zaten.Yeni karakterleri, Yıldız'ın yeni iş yerini ve Asuman'ın Hasan Ali'ye yürümesini izledik bütün bölüm. Caner ve Emir'in, Ender ve Şahika'dan daha fazla sahnesi vardı.
valla vermsese takıp etmicem artıkArtık UçanKuş Tv reytingleri vermiyor...Şaka gibi
Dizi ilah diye bir sayfa var o dizileri ABC de paylaşıyor ama sadece dizileriReytingleri şimdi sadece Total ve AB ilk 25 olarak mı göreceğiz? ABC1?
Show instagramdan kendi hesabından paylaşıyor sosyal medyada yarım yamalak bulunuyor diziler ama interenet sitelerinde yok galiba 7.93 ile totalde 3. 5,88 ile AB grubunda 4. 7,01 ile ABC1 de 4. oldu.Oranları paylaşan bir site kaldı mı? Çukur'un kaç reyting aldığını hala öğrenemedim.
7.93Oranları paylaşan bir site kaldı mı? Çukur'un kaç reyting aldığını hala öğrenemedim.
Show instagramdan kendi hesabından paylaşıyor sosyal medyada yarım yamalak bulunuyor diziler ama interenet sitelerinde yok galiba 7.93 ile totalde 3. 5,88 ile AB grubunda 4. 7,01 ile ABC1 de 4. oldu.
Instagram kullanmıyorum, diziler Snapchat hesabı açsa hiç fena olmaz.7.93
5.88
7.01
Oranları paylaşan bir site kaldı mı? Çukur'un kaç reyting aldığını hala öğrenemedim.
Twitterda da var diye biliyorum en azından dizi reytinglerine ulaşılıyor ama tam liste paylaşan uçankuş da bugün paylaşmadı oranlarıInstagram kullanmıyorum, diziler Snapchat hesabı açsa hiç fena olmaz.
Seni bugün farkettim, avatar vs değiştirince. Daha önce bu kim demiştimTwitterda da var diye biliyorum en azından dizi reytinglerine ulaşılıyor ama tam liste paylaşan uçankuş da bugün paylaşmadı oranları
Reytingler sıkıntlı oldu artık her gün girerim sabah twitteraSeni bugün farkettim, avatar vs değiştirince. Daha önce bu kim demiştim
Hakikaten ne bu reyting muhabbeti? Paylaşım yasaklarımı geldi?Reytingler sıkıntlı oldu artık her gün girerim sabah twittera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?