Adamlar gündüz bin kere verilmiş bölümlerle 3 reyting bazende 4 alıyorlar Yeni bölüm bazı dizilerle yarışıyorlar @xemrexxx @pompySıfır maliyet ile o saatte günün ikincisi olmuşuz, bayılıyoruz kendimize. @Çiğdem- @mrt-06 @ömer karataş
14 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 16:28:20 18:35:01 3.32 12.22
Bu dizinin Atv ile yayınlanma ihtimali vardı ,iyi ki kaptırmadınızFarkı Kanal D diyoruz buna, nasıl da güzel bir kanalız.
Kanal D'm işini bilir.Bu dizinin Atv ile yayınlanma ihtimali vardı ,iyi ki kaptırmadınız
O zaten ilhan kansunun olduğu bölümler yaza ve kandile ve ramazana çarptı ben olsam Ramazanda 21.00 gibi başlatırdım Araya 45 dklık dizi sıkıştırırdımFarkı Kanal D diyoruz buna, nasıl da güzel bir kanalız.
Pelinden kaynaklı kaptırıyordunuzKanal D'm işini bilir.
Bu akşam rekor reytingler gelebilir Ali zombi oluyor bende izleyecemKanal D'm işini bilir.
Kanal D her gün rekor reyting alıyor, üzülüyorum diğer kanallara.Bu akşam rekor reytingler gelebilir Ali zombi oluyor bende izleyecem
Azıcık övgü ettik yine ayarı kaçırmaya başladınKanal D her gün rekor reyting alıyor, üzülüyorum diğer kanallara.
Dizide adaşın oynuyor Çiğdem Turanlı Aslı Turanlı sinemle kardeşler gerçek hayatta dizide de kardeş Dizide Çiğdem Turanlının dizideki adıda ÇiğdemBu akşam rekor reytingler gelebilir Ali zombi oluyor bende izleyecem
Aaa dizide Çiğdem isminde birisi varmış,ozaman 10 reyting gelir bu akşam @YiğittDizide adaşın oynuyor Çiğdem Turanlı Aslı Turanlı sinemle kardeşler gerçek hayatta dizide de kardeş Dizide Çiğdem Turanlının dizideki adıda Çiğdem
Niye sadece sol görüşlü insanlar izlesin ki? Benim MHP’li AKP’li arkadaşlarımdan da bu diziyi izleyen var.Vatanım Sensin NET şişirme Diziyi izleyen solcular Amerikada ki Feto kumpasını ağzı açık şekilde izlerken Vatanım Sensin'i izleyeceklerini mi sanıyorsunuz
Kanatsız Kuşlar bana göre zirveye yakışmayan bir yapım, reytingleri sevdim bugün. Bizim Hikaye samimiyetiyle ve eğlencesiyle izleyiciden tam not alıyor. Böyle bir kalitenin zirvede yer alması beni çok mutlu. İnşallah daha da oranlarını arttırır.
Vatanım Sensin zaten harika gidiyor, ona yorum yapmaya pek gerek yok. Sosyal medyada da kitlesi mübarek çok iyi.
Siyah İnci yakında ekranlara veda edecekmiş zaten, şu an yeni dizi hazırlıkları devam ediyor. Kanal o zamana kadar şans verecek, güzel gelişme en azından. Gold Film ortadan kaybolacak yoksa.
Kızlarım İçin'in tekrarları başarılı gidiyor şaşırtıcı şekilde, gece 2'de listede iyi yerde görünüyor. Bakalım ne yapacak, kanal hafta sonuna 4 tekrar koymuş..
Şişirme.Sıfır maliyet ile o saatte günün ikincisi olmuşuz, bayılıyoruz kendimize. @Çiğdem- @mrt-06 @ömer karataş
14 ARKA SOKAKLAR (TKR) KANAL D 16:28:20 18:35:01 3.32 12.22
aynen alakası yok tamam bir kesim ondan olabilir ama diğer kesimdende izleyenler var beyaz tvde bir ara tanıtımı yapılıyordu hatta vatanım sensininNiye sadece sol görüşlü insanlar izlesin ki? Benim MHP’li AKP’li arkadaşlarımdan da bu diziyi izleyen var.
Hadi öyle olsun geçen hafta çok güzel bir yorum gelmişti en azından makul şişirme oluyor 6 reyting, Kandil’de bile 18 reyting alan dizi gibi değil en azından.
Admin gibi admin. Gomis gibi tak, tak, tak atıyorsun golleri.Niye sadece sol görüşlü insanlar izlesin ki? Benim MHP’li AKP’li arkadaşlarımdan da bu diziyi izleyen var.
Hadi öyle olsun geçen hafta çok güzel bir yorum gelmişti en azından makul şişirme oluyor 6 reyting, Kandil’de bile 18 reyting alan dizi gibi değil en azından.
Aynen hatta kitlenin diğer yarısı da ülkedeki Kübalılar ve Ruslardan oluşuyor...Tamam işte dizi 10 reyting alıyorsa bunun yarısı sol görüşlü insanlar tarafından geliyor. Hiç düşmemiş
Bu kadar ayrıştırıcı söylemlerden artık vazgeçin.. Çok üzücü..Tamam işte dizi 10 reyting alıyorsa bunun yarısı sol görüşlü insanlar tarafından geliyor. Hiç düşmemiş