Eşkiya-Kiralık Aşk- Kırgın ÇiçeklerEşkıya'yı unutuyorsun Total ve AB'de 8-9 ABC'de de 10-11 alıyor ayrıca aynı kanaldalar yani Kırgın Çiçekler en iyisi değil
Sen bu dizileri izlemeseydin sadece tanıtım fragmanına baksan hangisine tutmaz derdin.
Eşkiya-Kiralık Aşk- Kırgın ÇiçeklerEşkıya'yı unutuyorsun Total ve AB'de 8-9 ABC'de de 10-11 alıyor ayrıca aynı kanaldalar yani Kırgın Çiçekler en iyisi değil
eşkiya daha 13 de kırgınlar ve kiralık aşk 23-24-25 te eşkiya oralara gelince hala yüksek alacağı garanti değilEşkıya'yı unutuyorsun Total ve AB'de 8-9 ABC'de de 10-11 alıyor ayrıca aynı kanaldalar yani Kırgın Çiçekler en iyisi değil
Dur bunlar daha iyi günlerin senin seni gıcık etmek için her şeyi yaparım.
Cengo'ya gıcıklık olsun diye yapıyorum.@Bully sen ne ara GK kötüler oldun
Sen de haklısın reytinglerde çöken bir dizinin peşine takılmamaktaCengo'ya gıcıklık olsun diye yapıyorum.Son zamanlarda çok sinirimi bozuyor da.
Ben düşük reyting alıyor diye asla dizi izlememezlik yapmam ama fazla dizi izleyemiyorum şu aralar yoğunluktan dolayı.Sen de haklısın reytinglerde çöken bir dizinin peşine takılmamakta
Tamam ciddileşmeBen düşük reyting alıyor diye asla dizi izlememezlik yapmam ama fazla dizi izleyemiyorum şu aralar yoğunluktan dolayı.Güneşin Kızları'na sevgim her daim sürecektir denk gelirsem bakmaya çalışırım ara ara.
dün benimde bozduBen düşük reyting alıyor diye asla dizi izlememezlik yapmam ama fazla dizi izleyemiyorum şu aralar yoğunluktan dolayı.Güneşin Kızları'na sevgim her daim sürecektir denk gelirsem bakmaya çalışırım ara ara.
Biliyorum, sadece seni sinir etmeye uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?