Eşkiya-Kiralık Aşk- Kırgın ÇiçeklerEşkıya'yı unutuyorsun Total ve AB'de 8-9 ABC'de de 10-11 alıyor ayrıca aynı kanaldalar yani Kırgın Çiçekler en iyisi değil![]()
Sen bu dizileri izlemeseydin sadece tanıtım fragmanına baksan hangisine tutmaz derdin.
Eşkiya-Kiralık Aşk- Kırgın ÇiçeklerEşkıya'yı unutuyorsun Total ve AB'de 8-9 ABC'de de 10-11 alıyor ayrıca aynı kanaldalar yani Kırgın Çiçekler en iyisi değil![]()
eşkiya daha 13 de kırgınlar ve kiralık aşk 23-24-25 te eşkiya oralara gelince hala yüksek alacağı garanti değilEşkıya'yı unutuyorsun Total ve AB'de 8-9 ABC'de de 10-11 alıyor ayrıca aynı kanaldalar yani Kırgın Çiçekler en iyisi değil![]()
Dur bunlar daha iyi günlerin senin seni gıcık etmek için her şeyi yaparım.
Cengo'ya gıcıklık olsun diye yapıyorum.@Bully sen ne ara GK kötüler oldun![]()
Sen de haklısın reytinglerde çöken bir dizinin peşine takılmamaktaCengo'ya gıcıklık olsun diye yapıyorum.Son zamanlarda çok sinirimi bozuyor da.
![]()
Ben düşük reyting alıyor diye asla dizi izlememezlik yapmam ama fazla dizi izleyemiyorum şu aralar yoğunluktan dolayı.Sen de haklısın reytinglerde çöken bir dizinin peşine takılmamakta![]()
Tamam ciddileşmeBen düşük reyting alıyor diye asla dizi izlememezlik yapmam ama fazla dizi izleyemiyorum şu aralar yoğunluktan dolayı.Güneşin Kızları'na sevgim her daim sürecektir denk gelirsem bakmaya çalışırım ara ara.
![]()
dün benimde bozduBen düşük reyting alıyor diye asla dizi izlememezlik yapmam ama fazla dizi izleyemiyorum şu aralar yoğunluktan dolayı.Güneşin Kızları'na sevgim her daim sürecektir denk gelirsem bakmaya çalışırım ara ara.
![]()
Biliyorum, sadece seni sinir etmeye uğraşıyorum.