30 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Hayır şimdi neden değiştirmiyor kanal 1 ay daha zarar etmek zevklendiriyormu kanalı.

Hayır şimdi yayın akışı değişimi gündüz kuşağından başlayacağı için. Ocak ayında tüm kanallar ilk hafta tekrar verir reklam verenlerle yeniden anlaşılır onun için dedim ben.

Arka Sokaların Jeneriği değişmiş.😱ben o jenerik tarihi değer taşır diyordum.

Hayır şimdi yayın akışı değişimi gündüz kuşağından başlayacağı için. Ocak ayında tüm kanallar ilk hafta tekrar verir reklam verenlerle yeniden anlaşılır onun için dedim ben.

Büyük Riskin byük bedele olacak o zaman.Çekecek en az yarım dönem bu seçimin bedelini.

Mesut vurulacak gelecek reytingler.

Fatih Harbiye'de Neriman gittikçe güzelleşiyor.

Arka Sokaların Jeneriği değişmiş.😱ben o jenerik tarihi değer taşır diyordum.

Büyük Riskin byük bedele olacak o zaman.Çekecek en az yarım dönem bu seçimin bedelini.

Yine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten.

Yine de bu kararları için tebrik ediyorum ben. Yenilik yapacağız diye başlayıp her gün Acun koyanlara inat yeni bir şeyler yapmaya çalıştılar sözde değil gerçekten.

Çok sert olmuş ama sonuna kadar haklısın.
Altına imzamı atarım.

Gönderme böyle olur diyorsun.😱
@mrt-06

O konuda yenilik ve çaba konusunda Kanal D kadar iyi gerçekten emek vermeye çalışıyor ama nafile.