Ee işte o yüzden pek konuşacak bir şey kalmıyor.ben oyuncu bile demiyorum ki
Ee işte o yüzden pek konuşacak bir şey kalmıyor.ben oyuncu bile demiyorum ki
tüm konuşma oradan kaynaklaniyi ama neyseEe işte o yüzden pek konuşacak bir şey kalmıyor.
FOX DURMADAN SANA BİR SIR VERECEĞİMİN TANITIMINI VERİYOR.DİZİ 1 SAAT SÜRÜYOR AMA FRAGMANLAR BOMBA YAKIYO ORTALIĞI.ÇOK HEYECANLI .EGER DİZİ BU HAFTADA YÜKSELMEZSE DİZİ BİTER GİBİ.
BENCEDE KÖTÜ OLUR.İLK 10A KESİN GİRMELİ.20. OLMAMALI.Aynen öyle oldu. FOX habire SBSV'in fragmanlarını veriyor. Dizinin yükselmesini istiyor. Eğer bu akşam da yükselemezse dizi, dizi için kötü olacaktır benden söylemesi. (Ama bence yükselecek, sence @cookies)
Bg saraylısına ne olmuş @destere
Tns ye bakıyorum malesefSBT ye göre tns daha dandik bir ölçüm yapıyor sbt bozuktu tns tam altına kaçırmış görünüyor ..
tns nin AB grubu denekleri çok antika bir kesimden oluşuyor sanırım
bugünün saraylısı sbt de 5.70 civarı ab grubunda üçüncülükte......
TNS de ise ab si çok düşük diye bildiğimiz şehvet tepe mühteşem bir hamleyle bugünün saraylısını geçerek destan yazmış ve tns nin denek kalitesini ortaya koymuş
,
tns ye bakarak söylemiyorsundur umarım)
Mns'de denekler akşam Tv izlememişler yemeğe çıkmışlarmns ye bak
qapaq
tabi bir hakime hanım ,bir buke,bir beroş,bir göğüs aman diloş olmayınca öyle oluyor genelde mnsMns'de denekler akşam Tv izlememişler yemeğe çıkmışlar
Evet ağır Total dizileri vardı akşamqapaq
tabi bir hakime hanım ,bir buke,bir beroş,bir göğüs aman diloş olmayınca öyle oluyor genelde mns
Anti Gani'likte @xemrexxx sana rakip çıktı.Fatih Harbiye çok iyi gitmiş. Uzun özet tamam sırada bölümün uzaması kaldı.
Pis Yedili.. Gani..
hayalini de al git (başbakan mode onHayal ürünü yazdım o kadar ya abartmayın.
hayalini de al git (başbakan mode onHayal ürünü yazdım o kadar ya abartmayın.
aynen öyle panpa resimdeki gibi silahlar patliyi sürekli bu ağır totallerdeEvet ağır Total dizileri vardı akşam Ekli dosyayı görüntüle 24617
Gönderme yaptım panpa pompy gibi onun kadar olamam amahayalini de al git (başbakan mode on)
hayalini de al git (başbakan mode on)
aynen öyle panpa resimdeki gibi silahlar patliyi sürekli bu ağır totallerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?