30 Kasım 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

lö lafı karıştırma kaliteli işin kıstası ab dir

neyse gani sonunda üzüldü çok sevindim
Gani gibi senaristleri zor bulursun öyle kalemler azaldı.
Dizilerini izlesen nasıl göndermeler yaptığını görürsün tıpkı Gülse gibi boşver ya adı üstüne TÜKENMEZ KALEM.

Gani gibi senaristleri zor bulursun öyle kalemler azaldı.
Dizilerini izlesen nasıl göndermeler yaptığını görürsün tıpkı Gülse gibi boşver ya adı üstüne TÜKENMEZ KALEM.
zaten bir tek adı kalmış tükenmez diye senaryosu tükenmiş gitmiş

Niye gülüyorsun
Öyle bir şey olmayacak. Muhteşem Yüzyıl'ı geçebilir ama Vicdan.
Sevdaluk Kanal D'de başlasaydı.

Ohaaaa kadroya bak.

Kalite akıyor kalite.

Harika bir dizi.

Dehşet dehşet.

Dizinin hayranlarıda hazır olurdu.
@Bully , @EveN , @xemrexxx gider....
( Mesajda ki kişi ve kurumlar hayal ürünüdür.
)

Aynen Kanal D dizileri Ab dolayısıyla kalite kokuyor. Show dizileri total kalitesiz oluyor malum kişiye göre. Ama bilmiyor ki onların total diye bağırdıkları diziler kendilerinin sözde AB dedikleri dizileri yerle yeksan edip 2 ile çarpıyorlar.

FOX Cuma ve Cumartesi süper ama diğer günler maalesef..

Mesajına imzamı çakıyorum.

hayal ürünü ise olmayan üyeleri etiketle.ss ayrıca my varken daha kaliteli dizi yapalabilite ihtimali %-100000000000

Öyle zannet sen Ece'ler Berfu'lar gider Gani'ler , Gülse'ler hep kalır.
ganiler kalır orası kesin türkiye genç bir ülke 18 yaş altı çok insan var

İktidar var Arkasından @xemrexxx
aman önünde olmasın panpa dedeler gibi bişi olur

Mesajına imzamı çakıyorum.
show kolik panpalarım ben deniz adlı arkadaşa cevap vermeme kararı aldım az önce öteki konuda kendisi çağatay ulusoy ve hazal kaya nın selçuk yöntem ve demet akbağ dan daha iyi oyuncu olduğunu iddaa etti belli ki anlaşabileceğimiz nokta yok kendileri ile o yüzden ben pompy nin pompişik mesajlarını okumaya dönüyorum

Son düzenleme:
Nasıl öyle bir mantık çıkardın Emre
Demet Akbağ ustadır Hazal Kaya eline su dökemez öyle bir mesaj yazmadım ben yahu. Hazal'ın oyunculuğu iyidir ama laf ettirmem.
Çağatay'ın daha zamanı var.

Hayal ürünü yazdım olay olmadığı için olsa o yazdığım her şey olurdu.
Ben sizi tanıyom.

Yani Gülse'de mi 18 altına hitap ediyor.
Adamın yaptığı çocuk dizisi Selena'yı bile yetişkinler izliyordu o derece.

Nasıl öyle bir mantık çıkardın Emre
Demet Akbağ ustadır Hazal Kaya eline su dökemez öyle bir mesaj yazmadım ben yahu. Hazal'ın oyunculuğu iyidir ama laf ettirmem.
Çağatay'ın daha zamanı var.
iyi oyunculuğu reytingle ölçtün o mantıkla demet akbağ ile selçuk yöntem oyuncu olmayan arkadaşlarımızdan daha kötü oyuncu oluyor

ne alaka gülse ile 18 yaş olayı
gülse 18 yaş altına hitap etmek istese 10 reyting alırdı baksana 18 yaş üstünü bile kendine çekebildiğine göre

Yahu Hazal 7 yıllık bir oyuncu şunun şurasında ve başına geçtiği her işte de hakkını vererek oynuyor. Selçuk Yöntem nereden çıktı onu da anlamadım da adamın oyunculuğuna dediğimiz bir şey yok senaryosu kötü bir diziyse en kaliteli isimler bile nafile oluyor. Bakınız İntikam.
Ama durum o değil ki Hazal ile Demet'i kıyaslayan yok. Hazal'ın genç yaşında olan başarısı önemli. Sen kendi kafanda Hazal'ı bitirdiğin için hep kötü diyorsun sadece.

ben oyuncu bile demiyorum ki