Hem siz demiyormusunuz kaliteli işler izlenmiyor diye geçerse şaşırmam.Ne alaka?Yoksa Sevdaluk'u mu izleyeceğimi düşündün? @denizz19.
Aynen Vicdan Sevdaluk'u geçerse iyi gülerim ama.
Ya zaten harap bitap düşmüşüm Gani'mi üzdüler.
Hem siz demiyormusunuz kaliteli işler izlenmiyor diye geçerse şaşırmam.Ne alaka?Yoksa Sevdaluk'u mu izleyeceğimi düşündün? @denizz19.
Ya zaten harap bitap düşmüşüm Gani'mi üzdüler.
lö lafı karıştırma kaliteli işin kıstası ab dirHem siz demiyormusunuz kaliteli işler izlenmiyor diye geçerse şaşırmam.
Ya zaten harap bitap düşmüşün Gani'mi üzdüler.
Niye gülüyorsunNe alaka?Yoksa Sevdaluk'u mu izleyeceğimi düşündün? @denizz19.
Gani gibi senaristleri zor bulursun öyle kalemler azaldı.lö lafı karıştırma kaliteli işin kıstası ab dir
neyse gani sonunda üzüldü çok sevindim
zaten bir tek adı kalmış tükenmez diye senaryosu tükenmiş gitmişGani gibi senaristleri zor bulursun öyle kalemler azaldı.Dizilerini izlesen nasıl göndermeler yaptığını görürsün tıpkı Gülse gibi boşver ya adı üstüne TÜKENMEZ KALEM.
Sevdaluk Kanal D'de başlasaydı.Niye gülüyorsunÖyle bir şey olmayacak. Muhteşem Yüzyıl'ı geçebilir ama Vicdan.
Gani gibi senaristleri zor bulursun öyle kalemler azaldı.Dizilerini izlesen nasıl göndermeler yaptığını görürsün tıpkı Gülse gibi boşver ya adı üstüne TÜKENMEZ KALEM.
Öyle zannet sen Ece'ler Berfu'lar gider Gani'ler , Gülse'ler hep kalır.zaten bir tek adı kalmış tükenmez diye senaryosu tükenmiş gitmiş
Aynen Kanal D dizileri Ab dolayısıyla kalite kokuyor. Show dizileri total kalitesiz oluyor malum kişiye göre. Ama bilmiyor ki onların total diye bağırdıkları diziler kendilerinin sözde AB dedikleri dizileri yerle yeksan edip 2 ile çarpıyorlar.
Mesajına imzamı çakıyorum.Aynen Kanal D dizileri Ab dolayısıyla kalite kokuyor. Show dizileri total kalitesiz oluyor malum kişiye göre. Ama bilmiyor ki onların total diye bağırdıkları diziler kendilerinin sözde AB dedikleri dizileri yerle yeksan edip 2 ile çarpıyorlar.
hayal ürünü ise olmayan üyeleri etiketle.ss ayrıca my varken daha kaliteli dizi yapalabilite ihtimali %-100000000000
ganiler kalır orası kesin türkiye genç bir ülke 18 yaş altı çok insan varÖyle zannet sen Ece'ler Berfu'lar gider Gani'ler , Gülse'ler hep kalır.
aman önünde olmasın panpa dedeler gibi bişi olurİktidar var Arkasından @xemrexxx
Aynen Kanal D dizileri Ab dolayısıyla kalite kokuyor. Show dizileri total kalitesiz oluyor malum kişiye göre. Ama bilmiyor ki onların total diye bağırdıkları diziler kendilerinin sözde AB dedikleri dizileri yerle yeksan edip 2 ile çarpıyorlar.
show kolik panpalarım ben deniz adlı arkadaşa cevap vermeme kararı aldım az önce öteki konuda kendisi çağatay ulusoy ve hazal kaya nın selçuk yöntem ve demet akbağ dan daha iyi oyuncu olduğunu iddaa etti belli ki anlaşabileceğimiz nokta yok kendileri ile o yüzden ben pompy nin pompişik mesajlarını okumaya dönüyorumMesajına imzamı çakıyorum.
hayal ürünü ise olmayan üyeleri etiketle.ss ayrıca my varken daha kaliteli dizi yapalabilite ihtimali %-100000000000
ganiler kalır orası kesin türkiye genç bir ülke 18 yaş altı çok insan var
aman önünde olmasın panpa dedeler gibi bişi olur
show kolik panpalarım ben deniz adlı arkadaşa cevap vermeme kararı aldım az önce öteki konuda kendisi çağatay ulusoy ve hazal kaya nın selçuk yöntem ve demet akbağ dan daha iyi oyuncu olduğunu iddaa etti belli ki anlaşabileceğimiz nokta yok kendileri ile o yüzden ben pompy nin pompişik mesajlarını okumaya dönüyorum
Hayal ürünü yazdım olay olmadığı için olsa o yazdığım her şey olurdu.hayal ürünü ise olmayan üyeleri etiketle.ss ayrıca my varken daha kaliteli dizi yapalabilite ihtimali %-100000000000
ganiler kalır orası kesin türkiye genç bir ülke 18 yaş altı çok insan var
aman önünde olmasın panpa dedeler gibi bişi olur
show kolik panpalarım ben deniz adlı arkadaşa cevap vermeme kararı aldım az önce öteki konuda kendisi çağatay ulusoy ve hazal kaya nın selçuk yöntem ve demet akbağ dan daha iyi oyuncu olduğunu iddaa etti belli ki anlaşabileceğimiz nokta yok kendileri ile o yüzden ben pompy nin pompişik mesajlarını okumaya dönüyorum
iyi oyunculuğu reytingle ölçtün o mantıkla demet akbağ ile selçuk yöntem oyuncu olmayan arkadaşlarımızdan daha kötü oyuncu oluyorNasıl öyle bir mantık çıkardın EmreDemet Akbağ ustadır Hazal Kaya eline su dökemez öyle bir mesaj yazmadım ben yahu. Hazal'ın oyunculuğu iyidir ama laf ettirmem.Çağatay'ın daha zamanı var.
ne alaka gülse ile 18 yaş olayıHayal ürünü yazdım olay olmadığı için olsa o yazdığım her şey olurdu.Ben sizi tanıyom.
Yani Gülse'de mi 18 altına hitap ediyor.Adamın yaptığı çocuk dizisi Selena'yı bile yetişkinler izliyordu o derece.
Yahu Hazal 7 yıllık bir oyuncu şunun şurasında ve başına geçtiği her işte de hakkını vererek oynuyor. Selçuk Yöntem nereden çıktı onu da anlamadım da adamın oyunculuğuna dediğimiz bir şey yok senaryosu kötü bir diziyse en kaliteli isimler bile nafile oluyor. Bakınız İntikam.iyi oyunculuğu reytingle ölçtün o mantıkla demet akbağ ile selçuk yöntem oyuncu olmayan arkadaşlarımızdan daha kötü oyuncu oluyor
ne alaka gülse ile 18 yaş olayıgülse 18 yaş altına hitap etmek istese 10 reyting alırdı baksana 18 yaş üstünü bile kendine çekebildiğine göre
ben oyuncu bile demiyorum kiYahu Hazal 7 yıllık bir oyuncu şunun şurasında ve başına geçtiği her işte de hakkını vererek oynuyor. Selçuk Yöntem nereden çıktı onu da anlamadım da adamın oyunculuğuna dediğimiz bir şey yok senaryosu kötü bir diziyse en kaliteli isimler bile nafile oluyor. Bakınız İntikam.Ama durum o değil ki Hazal ile Demet'i kıyaslayan yok. Hazal'ın genç yaşında olan başarısı önemli. Sen kendi kafanda Hazal'ı bitirdiğin için hep kötü diyorsun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?