30 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Huzur Sokağı bugün iki grupta da farklı şekilde zirvede olarak gereken cevabı verecek
aynen öyle.....

- - - Ekleme - - -

huzur sokağı bugün iki gruptada açık olmasada kapaalı bir şekilde birinci olacak....arka sokakların gelişi dila yı ve emiri vurarsa huzur daha rahat birinciliğe ulaşır....

nete bir haber düşmüş ya dila hanım 12 bölümde hamile olcakmış ? bişey anlamadım kmden hamile kalcak destere böyle bişey olabilir mi sence olcak sa nasıl olur

nete bir haber düşmüş ya dila hanım 12 bölümde hamile olcakmış ? bişey anlamadım kmden hamile kalcak destere böyle bişey olabilir mi sence olcak sa nasıl olur

rızayla yatmadıda ölen kocasıyla yatmış olabilir rızayla romantik takılıyorlardı

o iş oldumu yoksa ??:)

rızayla yatmadıda ölen kocasıyla yatmış olabilir rızayla romantik takılıyorlardı

o iş oldumu yoksa ??:)

rıza öpmedi bile ya nasıl hamile kalcak kocası öleli aylar geçti ondan da hamile kalamaz ? 5 küsür ay karın ne hiç mi şişmedi yada 5 ay sonra mı aa ben haileyim dicek ? bu haber ne kadar dogru olcak bilmiyom ama yayan kişi dilanın atının sahibi :D

hamile kalcaksada kesin rıza tecavüz etcek başka'da imkansız saçmalık olur

Arka sokakların gelişiyle yeni reyting durumu nasıl olacak merakla bekliyorum

rıza öpmedi bile ya nasıl hamile kalcak kocası öleli aylar geçti ondan da hamile kalamaz ? 5 küsür ay karın ne hiç mi şişmedi yada 5 ay sonra mı aa ben haileyim dicek ? bu haber ne kadar dogru olcak bilmiyom ama yayan kişi dilanın atının sahibi :D

hamile kalcaksada kesin rıza tecavüz etcek başka'da imkansız saçmalık olur

haber yalandır büyük ihtimal :))

Behzat Ç. iki gruptada farkla zirvede olur.Dila Hanım 2 gruptada 2.olur.
Diğerleride 1-2 bişeyler alırlar