xBUGRAx
Süper Emekli
o 30 40 dizinin adını bana yazarmısın acaba 30 dizi tutturamamışmı
aramızda kalsın canım ailem gibi olur diyorsunda aramızda kalsın daha kaliteli ve kanal d nin iddialı dizisi fatih bile aramızda kalsının aldığı oranları alamadı.hemde dizi masrafsız
ece melek ay yapımın yani kanal d nin her dizisini yazdı yazdığım 4 diziyide bir daha yazamam adlarınıo
(koyu kırmızı,kalbim 4 mevsim,babalar ve evlatları,hayatımın rolü,evlerden biri,küçük hessaplar,sudan bıkmış balıklar,çıplak gerçek,dila hanım,20 dakika,ağır roman,behzat ç)bunlar yani 10 11 tane zaten hep abartma oluyor nedense hep doğru nun 3 katı söyleniyor![]()
Bu 6 günün 4 günü Acun'un işiyle 1. oluyor.Acun gitse kanal biter.Fox ile falan yarışır anca.
![]()
FOX'u küçümseme, kanal çok iyi durumda.![]()
hala 20 diyorsun 15 i geçmiyor senin dediklerin ile ayrıca kanalın yani doğuş grubunun kendi yaptığı yapımları söylüyoruz geçen seneden de devam eden iffeti ki zaten 4 alıyordu yine 4 aldı.ve bir çocuk sevdim kanal d transferi ben kanalın kendi dizilerini diyorum.ayrıca sırat dizisi doğuş grubuna girmeden kaldırıldı ve kanal öyle satıldıBir çocuk sevdim,İşler Güçler,İffet,Fırıldak aile,Sırat falan falan falan.Kanal 3 tane tutturdu 20 tane batırdı.Çok değilmi sencede.
![]()
karadayı totalde 10 geçtiyse vadinin bu hafta 15 i geçmesi gerek....abde bu haftaki düşüşte geçen haftaki başlangıçla ilgili...abde de birinci olmak gerek bu hafta..malum 200.bölüm geliyorrrrrrrr...Varmi Vadi yi tahttan indirecek bir baba yigit??? Bu hafta AB de de kesin ilk ikide olacak!
kanal d nin totelde durumu içler acısı resmen, ab'de de aman aman iyi olduğu söylenemez.