30 Eylül 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Camdaki Kız | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Kazara Aşk (Final) | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Camdaki Kız her hafta yükseliyor gerçekten şaşırtıcı bir başarı. Hani ilk bölümlerde olsa neyse de 13. bölümü tamamlamış bir dizi olarak (içeriği sıkıntılı olsa bile) hala yükselen bir grafiğe sahp olması takdiri hak ediyor. Tabii bunda hem Hayri'nin gelişi hem de havaların soğumasının etkisi yadsınamaz ama hikaye her ne kadar kısır olsa da iştah açıcı bir tarafı da var o yüzden ne olursa olsun insanları kendine bağlamasını iyi anlıyorum. Zaten OGM'nin psikolojik dizilerinde konular ne kadar ağır olsa bile öyle çekici bir taraf var ki insanlar kolay kolay bırakamıyor.

BZÇ tam düştü derken yine yükselmiş ne zaman kurtulacağız şu lanet diziden.ss Acaba YVM bugün başlasa yine yükselir miydi merak ediyorum. Belki de kadın dizilerinin ciddi oranda izleyici arttırdığı bir günde başlamaması iyi olmuştur.

Barbaroslar başlamadan önce yok Camdaki Kız ve BZÇ'yi bitirecek, yok 15-20 reyting alacak diye öyle gereksiz iddialı yorumlar yapıldı ki neredeyse 1 senedir şişen balonun patlamasına çok sevindim. Tüm izleyiciler bölümün durgun olduğunu yazmış o yüzden pek de şaşırmamak lazım. Tabii bizim vergilerimize sırtını dayayarak o kadar masraf yapıp gerisini boşverirlerse, ilk bölümlerin dinamik ve hareketli yazılması gerekirken tam tersini yaparak bir çuval inciri berbat ederlerse sonuç da böyle hüsran olur. Demek ki para değil iş bilen insan lazım. :) Elbette TRT desteğiyle devam edecektir ama yöneticilerin beklentisinin 6-7 reyting olduğunu hiç sanmıyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato