Emin konuşmayın bence arka sokaklar 450 de u sezon final yapsınAlbay rıza babanın evinin ordaydı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emin konuşmayın bence arka sokaklar 450 de u sezon final yapsınAlbay rıza babanın evinin ordaydı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
darbe konusu sezon sonuna kadar devamTotalde bu yıl Arka Sokaklar zirveyi götürür gibi. Kiralık Aşk iki bölümle sezonu iyi açtı. Bana Sevmeyi Anlat iyi gidiyor. Güldür Güldür özellikle canlı yayınla gelmesiyle AB'de zirveyi zorlar bence.
ben bir sahnenin tepki çektiğini gördüm twitterda darbecilerde namaz kılıyordu arka sokaklarda o sahne tepki çekti teröristler namaz kılarmı diye
bu son 2yılda yeniden doğdunuz vlla cnm arka sokaklarada helal olsun vadide yok darbe konusu arka sokaklara kaldı iyi değerlendirmeniz lazım benceben bir sahnenin tepki çektiğini gördüm twitterda darbecilerde namaz kılıyordu arka sokaklarda
zaten bu konu sezon sonuna kadar devam bide ABD Büyük elçisi çıktı yani enginin patronu engin bunu duyarsa büyük elçi onu sürer bence o mangal partisi saldırısında arif müdür vurulacak olabilir yerine engin geçebilirbu son 2yılda yeniden doğdunuz vlla cnm arka sokaklarada helal olsun vadide yok darbe konusu arka sokaklara kaldı iyi değerlendirmeniz lazım bence
hayırr sendin ocağa hemen biterde ömeri defneyi köseme alırız diyordun
O açidan demişimdirhayırr sendin ocağa hemen biterde ömeri defneyi köseme alırız diyordun
bu final sezonu olur zaten bu sezonuda yayından kalkmadan başarılı şekilde sürdürürO açidan demişimdirbnm tahminim defnenin annesi gelir ünlü biri olur o koni ocağa götürür diziyi diyeydi jazirana ka da azalarakbiter
arka sokaklara isimden tepki var yükselin soyadından yörük soyadından sadece tesadüf kanal d ne çekti bence beyaz olsunda beyazdan alsınlar hınçlarını benim anneannemin kızlık soyadı altıntaştı timurunda soyadı altıntaş soydaş olabilirler biraz twitterlar kitap okusunlarÜç dizi de gayet iyi gitmiş, üçüne de tebrikler. Sezon boy bu üçlüyü izleyeceğiz, pek.değişiklik olacağını sanmıyorum.
sen şu içerde soruma cevap versene ayol
arka sokaklar 150.Bölüm yapıcam dedi yapımcı tutunca 411.Bölüme gelindisen şu içerde soruma cevap versene ayolherkes 39.bölümle 1.sezon bitecek diyor ay yapımın resmi açıklaması var diyor sen bilirsin yalan de içim rahatlasın
Ne ara sordun? Filmden uyarlama oldugu için uzatmanın anlamı yok bence de iyi etmişlersen şu içerde soruma cevap versene ayolherkes 39.bölümle 1.sezon bitecek diyor ay yapımın resmi açıklaması var diyor sen bilirsin yalan de içim rahatlasın
içerde konusunda ama görmedin sanırımNe ara sordun? Filmden uyarlama oldugu için uzatmanın anlamı yok bence de iyi etmişlerEzel de 2.sezonda biraz çökmüştü aynı hatayı 2 kere yapmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?